Wednesday, February 8, 2012

teka... mana satu ellesya????

ASSALAMUALAIKUM...

selamat kembali bekerja..

malam selasa lepas kami terjah Jusco Queensbay
bawak ellesya main2 & cuci2 mata jerr
RM 5 per entry
cer teka mana satu ellesya...
hehehhee....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hampir sama kan :)
tapi amoi tue rasanya tua setahun dari ellesya kot

sronok main lompat2 

last tinggai ellesya soang, amoi td g main benda lain plak

ajak daddy main jongkang jongkit ni :)

Ellesya : lap daddy.. lap
Daddy : mana bleh lap taya dia g2...

dah jumpe amoi td so daddy ditinggalkan :P

wahh... smpi atas ellesya naik...

apa ada dlm bulatan tue???

beribu2 lemon bola lembut :)

ni aksi apa plak???
nak tgk lagi aksi terlampau ellesya

kahkahhh... skali nureen snap nmpk under daaaa......

dah puas main kat dlm pagar tue main kat cini plak...
layan tol mlm tue walaupon hanya setengah jam sbb kami kuaq hampir kol 9mlm lepas dinner :)


19 comments:

Zie said...

Wah ceronoknya dia main

fieda said...

seronok ellysya ye..

sue zainun said...

hehe sib baik ellesya xsuh daddy naik jongkat jongket tu skali...

el said...

baju elysha tu sejibik cam arwen pya..hehehe

KhaiRin : anies said...

comel nyer dia...

p/s tingat dulu dating kt sini hehehehehe

eT said...

sonoknyer dia dapat main...puas ati tuh...hehe

kasihredha said...

elly lagi cute dr amoi tu.

seronoknya main

Kakzakie said...

Kalau dah main macam ni mesti berpeluh-peluh kan..

wantie said...

wah.. seronoknya dia bermain...

eB ezrin said...

x kira, elly gaks yg plg comel. auntie tgk dari jauh pn musti cam (eh bkn haku rabun ker?) ha ha ha...
ala nureeennnnnnnnnn, rindunyer nk sembang2. hu3

Syima ~Mama Kyra~ said...

sonoknya dia..

Eh sama la kat cni tmpt main ni..sebijik mcm nie..tp kat wangsa walk per entry RM3 :D

Salina@IbuAqil said...

Alolololo!! Elly pon dah mcm chinese look.. Putih gebu kulitnya.. ;)

fazrulnoor said...

menarik nampak tempat ni..ok siap..

Nens Collection said...

seronok bangat tempat ni..ellesya pon gumbira..;)

dwaty said...

HARI TU GI QUENNSBAY tak sempat jelajah semua...

Bui Junaidi said...

SAMA MCM ANAK BUI
KALAU JUMPA PLAYGROUND MCM NI
TERUS TAK HENGAT DUNIA..*__*

LYAfrina said...

hehehe.. sepuas hati elly melompat-lompat

wan nurul hezrina said...

hahah btul2 enjoy.lawa skirt elly=)

Myra Jay said...

Happy tul Ellesya dapat main macam2 walau sekejap :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011