** terpengaruh**

ASSALAMUALAIKUM

sebelum kita teruskan n3 ari ni
nureen nk kongsi pasal kejayaan nureen & eb
hahhahah semlm rasa lawak plak
sejak kat opis nureen ni YM kena block
mcm2 kami dok godek2 & cari inisiatif lain nk ym jgkk2
so blk umah semlm try install skype
dan pagi2 msk ja opis terus on
yessssss... x kena block la...

dah bleh chat ngan eb...
sama2  gelakkan diri sendirik yerr hehehe


*****************************************

seperti sedia maklum ellesya mmg rapat ngan daniel
so bila skali skala jumpak kat kg mmg ellesya & daniel macam belangkas la
skrg daniel dah masuk darjah satu
bila dah sekolah ada ja la programnya kan
ellesya di ajaknya mewarna
jom kita layannnn


Nureen : awat ibu jari kaki tue hitam??
Ellesya : abg daniel ajar clr guna ibu jari tadi
Nureen : ha??? clr guna ibu jari?? (betoi ka ni??)

tangan ligat mewarna tp mata asyik dok tgk ibu jari dia yg dh itam legam hahhaa

bila dah khusyuk amat datang la adrian si pengacau ni
ellesya tak brapa ngan adrian sbb adrian suka cubit pipi ellesya masa ellesya kecik2 dlu
skrg pon ada lg tp dh kurang
cuma beza adrian dlu pendiam tp skrg dh banyak mulut
suka ikut ellesya pas2 apa saja yg ellesya main dia pon nak jgk

adrian hanya memandang
yg terpengaruhnya ni bila kami dh balik penang
ellesya mmg request la nk jgk colour2
so daddy pon beli la satu utk anak kesayangan kami ni

senyum lebar la ellesya bila nmpk clr2 ni

eh.. ni sape yg terpengaruh ni???
nmpk gaya daddy yg pulun lebih nih... haaaa

skali picit x hengat
so 3 kali guna clr ni dh abes...

apa yg dilukis & diwarna pon nureen x pasti

Daddy : sya guna tangan kanan
(x sampai seminit guna tangan kanan) 
Ellesya :  x selesa la daddy..


kami nk ellesya boleh guna ke2 2 tangannya utk melukis mahupon menulis.. ok x?? :)


Comments

mamalieyna said…
waaah ada bakat seni ni..hehe~

kalau arif ni, haih 1 rumah dicolournye kang..hu~
Salina@IbuAqil said…
Wah!! Wah!!
Elly tunjuk bakat seni dia..
Ni ada gaya2 org seni ni..
Nanti leh untie tempah lukisan abstrak hasil tangan Elly yer syg..
Hik3!!
Pstttt!! Kalo jadi kami nak ke Penang Ahad ni blk hari..
Tp x confirm 100% lg..
Hi3!!
TC & happy weekend! ;)
Kakzakie said…
Elly sebenarnya left-handed ke Nureen? Atau memang boleh handle 2 tangan. Bagusnya...
el said…
laaa aku igtkan korg berjaya cari gambar kucing gelak2 dgor music tu..ghopenye psl skype ke..eh skype leh chating eh..igtkan leh video conference jek...

pasni eb x bosan dah lah eh hehehe
eT said…
org kata tangan kiri bijak budaknyer...hehe
jom skype~~**
Nens Collection said…
pernah jumpe org boleh menulis kedua2 belah tangan..dan 2 2 tulisan die cantik2..anugerah tu..
Anum said…
wah hebatnya si kecik nie ada bakat seni
KhaiRin : anies said…
kalu x dpt guna YM, chat dlm email bleh jg kn?

kaler gn jari kaki? kellasssss gitewww
|| NaFiRaa || said…
amboiii.. sampai ke ibu jari kaki pon di kaler nye.. kekekeke..
eB ezrin said…
sekali tgk, eB nmpk cam elly lukis shrek si ogre tuh. eh ye ker? hik3...
cayalah elly. leh men kolor2 ngan aerish sok :)

*** yeay berjayerrrrrrrrr ;p
wantie said…
dasyat tu mengaler sampai guna ibu jari kaki. muhahahaha... teknik terbaru letew.
Mama Ema said…
orang tgn kiri tulisannya cantik...
Bui Junaidi said…
SERONOK NYA DIA MAIN KALER..
wahida said…
nampaknya ada bakat seni anak ko ni...
mesti seronoknie melukis conteng2 ngan kaler.tghk muka memasing sangat serius
Myra Jay said…
Semangat tul tengok Elly lukis :)



**Nureen, kalau kata Ibu Aqil jadi mai cni, kita ngedate sesama nak?**
Myra Jay said…
Myra Ahad ni ada kenduri, tp takpe tengok camne..
Pape nanti kita roger k :)
Elly menulis guna tangan kiri erk..mesti berseni & bijak ni..semangat tgk dia melukis..^^
sue zainun said…
hehe sib baik leh gak skype..kalo tu pon xleh lagi naya..haha apa ellesya lukis dan warna tu?
sue zainun said…
hehe sib baik leh gak skype..kalo tu pon xleh lagi naya..haha apa ellesya lukis dan warna tu?
Ros said…
Salam Nureen,

Wah...ada bakat melukis nih.....
LYAfrina said…
hehe..mcm2 la.. laaa... kiranya nureen x xleh b'YM dah la??

alahai...elly b'colouring yer dgn sepupu dia
nanakimie said…
hehe....lucu ngk dialog elesya dgn mummy ni:)

pandai elesya colour ye,nana kidal mcm elesya juge.wat keje mmg nk kena tgn kiri je,kekok tgn kanan^-^
Izan Ishak said…
ohh...ellesya kidal ye nureen? sama cam abg naufal, anak2 izan yg lain semuanya tgn kanan. takpe2... org kata kidal ni kreatif kan... suka melukis mewarna semua. mujurlah dia makan tgn kanan.

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017