Tuesday, September 24, 2013

anak dara request bilik idaman....

assalamualaikum

hari ni nureen sedang bersenang lenang di rumah
jadi mmg x BW la...
esok nureen balas kunjungan yerr
ituew pon klau x bz kan...
huhuu ujung thn ni byk benda nak kena sattle
x mau mcm thn lepas... payment 2012 punya x sattle2 smpi thn ni huuu

kita tolak tepi jap pasal keja
meh layan anak dara kami ni
bila dah besar.. pengaruh TV pon kuat la kan
masa besday ari tu
request nak bilik yg serba lengkap tau
masa terjah Harvey Norman kat queensbay
ada la katil cantik ni
wahhh... mintak kat nureen nak p lena sat pon jadi la

tapi bila tanya.. dia nak bilik dia ada katil mcm tu tp bkn minnie mouse
dia nak katil 'mermaid' hahhaa
ada ker???

dok search jumpak plak gambo mcm ni...
wahhh.... ellesya tgk ni sure suka kan
mcm ni pon ok kan
tapi tgu la dlu yerr...
klau ada rezqi lebih, kita besarkan umah kita tu
boleh la buatkan bilik utk ellesya :)

emir plak???
belum pandai request lagi
tapi dah pandai bergaduh ngan kakak dia
klau bab posing pon sporting abesss
kakak dia kan suka jerr kedekutkan tabs
so emir pon dh pandai tau... bila main tabs, kakak sya dok mai join
dia peluk kuat2 tabs tu, x bg kakak tgk
hahhaha
kalau la emir pon pandai request
agak2 dia nak bilik mcm ni ker??
sbb emir suka sgt tgk 'mickey mouse clubhouse' tu

klau dgr ja lagu, laju dia lari p tgk TV
pastu klau tgk cartoon, x dak mickey mouse
dok sua la remote tu dok suruh kalih, nak tgk mickey mouse jugak2
so nak sng crita, buka U tube.. mmg cmfrm la ada hehe

mcm2 telatah 2 beradik ni
buat nureen tergelak soang2 bila d opis tau
pengubat rindu... hehe
gambar anak2 semua by phone
sbb tue mcm blur2 ckit hehe
________________________________________________________
jom singgah


18 comments:

mama lieyna said...

Deco2 bilik utk anak mmg best, tp nak kena sediakan fulus banyaak2 la..hee..

el said...

anak2 aku pun lau tgk katil2 tu pun dia request gak budak2 dah byk akal heheh..syok dpt bilik anak mcm tu..xdelah serabut tgk bilik ari2 selerak kahkahkahhh

Nurzakiah Hanum said...

cantik2

adianiez AIDA said...

anak2 ni memang, besar sikit da mula nak jadi owner of something :-)
anak2 dara aida da dpt bilik sendiri end of 2010. tapi takde la ala2 princess's room. dinding kaler purple. cadar kaler pink :-)

Nafira usof said...

comelkan hiasan bilik tido skrg.. macam2 design ade~ bejet jer x de.. hehehe

Imah Dinor said...

anak2 xteruja sgt tp ibu yg berangan2 nnt pindah rawang boleh deko2 bilik untuk anak dara dgn anak teruna 2psg tuh...pandai elly pilih cantik2 belaka n haruslh pink kn...

eB said...

aerish pn dh lamer mntk. sblm start school lagi. tapi yelah... umah kecik kan... hu3

eB said...

aerish pn dh lamer mntk. sblm start school lagi. tapi yelah... umah kecik kan... hu3

Qhaifa Nur said...

moga impian kita jadi kenyataan NureeN..sangat cantiklah

wantie said...

adoi.. Naiim ada mintak bilik kaler pepel. Tapi K. t explain kat dia yg kita ni org susuah umah pun sewa. Nanti bila besar kerja baik baik. simpan duit wat umah besar kat papa ngan ibu.

then sekarang dah ok. dia pun tido kat hall je.

eh..mickey mouse tu cantik la.

eima said...

wahhh cantek tp mls nk kekalkan cam tu sbb kompom depa buat sepah kejap je cantek nye sbb mak die mls hihi

~MommyAqilMedina~ said...

alahaii..cantik nya semua design2 tu..Ellesya pon selesa je landing kat Harvey Norman tu..aida punya bilik Aqil pon dah bertahun-tahun tak siap lagi..hahahah

lizz said...

samala ngan anak saya sara suka no bilik ala2 barbie pink2 gitu...amboi nureen tdo lena no...

lieyalatif said...

comel tgk pic ellysya test tdo tu...mcm betul2 je hah siap tangan gitu kat pipi heheheeheh...kemain lagi hah...

gitu le nureen, dah ade anak bijak berckp mmg die request laaa...lepas ni tunggu emir plak mintak ekekekeekek

kayyana said...

cantik kalau kakak pilih gambar yang pink putih tu.. mmg cantik.. hihihi..

fieda said...

kalau dpt yg hello kitty utk anak dara kite best kan

Khai♥Rin : anies said...

blk2 bdk2 kecil ni yg teruja lbh nyer org tua hehehehe sy pon suka ;-)

Zura@Iwan said...

syok woo kalau buat deco bilik budak2 ni..cute je..

kita pon nk tumpang sekaki..haha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011