bila baby sitter cuti....

assalamualaikum

cerita bulan posa jugak
hahaa.. lama tol gambar ni terperam dlm ni yerr
bb sitter cuti
bawak mak (tok lang) g spital
checkup

ellesya mcm biasa, nureen hantar g tadika
tapi nureen g ambik awal la hehe
bawak g queensbay la mana lagi
layannnn depa men jap..

emir terhibur
tak lama lagi emir la plak kannn
ellesya nak jugak2 naik boat tue
dok pujuk adik tu agaknya
muka sedih bila pujukan tak dilayan
perghh emir, bagai bwk keta sndrik

kakak sya pon kuat nyakat emir
ingatkan emir jerr kuat nyakat
tapi emir ni klau kakak dia nyakat dia gelak jerr
smpi berebut stereng
mmm... ellesya lari tue rasanya sbb dh dpt nek boat la tu
yesss... akhirnya... dpt jugak
drift tueee
opsss.... ada yg melintassss.....
puas la depa 2 beradik main
sbbnyerr... mana ada org sgt time opis hour ni kan
ellesya mcm biasa
kali ni nak vanilla pulak, slalu cottan candy (pink + purple)
mummy tgk jerr la sbb puasa kann huhuhuuhuu

esok nureen cuti jugak sbb bb sitter cuti lagi hehe
________________________________________________________
jom singgah


Comments

Puan Ida said…
ehm gitu lah kalu baby sitter cuti
kite pun kene cuti kan
ida pun g tu gak kalu baby sitter cuti
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
lieyalatif said…
leceh kalo bb sitter asek cuti jek kan nureen...terpakse berkorban cuti kite...kat opis lieya ni kawan2 yg anta anak kat bb sitter selalu mengeluh tang tu.....

suke tgk gelagat emir tu...mmg nampak die enjoy...betul2 mcm drift kereta hah heheheeh...comel jek...kalo masuk tempat2 gini mmg tak sah tak kene cukai byk2 kan nureen....
Qhaifa Nur said…
selesa hantar anak kat taska Nureen..hantar kat bb macam itulah...

seronok ellesya dan emir jenjalan...
amboiii emir... kemain lg...mcm pro je pegang streng tu ;-)
Imah Dinor said…
sama la bila umi budak2 ni mntk cuti budak2 anta rmh kakak ipar atau rmh adik2....hu...sedap tgk elly mkn ice criem...
Nafira usof said…
Rajin Nureen bawa anak2 berjalan. kalo zura memang tunggu weken jer lah~
Zura@Iwan said…
tu la kn ..
kalau bbsitter cuti kena amik cuti.
ak ni kdg2 tpksa minta tlg mak ak..
seb baik dkt hntr tu..huhu..

ingt ni masa sblm depa demam tu..hehe
LYAfrina said…
ermm..lya mujur la mama lya je y jaga asya..klo mamalya ada hal nk kemana-mana,MIL tlg jagakan..tp tu pon dia blik skolah lps kul 3..jd xde hal la..

happynyer tgk dia org main...
el said…
kete mainan tu
lau kami p qbay
lau alana npk lari dia laju2 woooo
nak naik nak naik katanya
pantang npk hehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017