Monday, September 23, 2013

bila baby sitter cuti....

assalamualaikum

cerita bulan posa jugak
hahaa.. lama tol gambar ni terperam dlm ni yerr
bb sitter cuti
bawak mak (tok lang) g spital
checkup

ellesya mcm biasa, nureen hantar g tadika
tapi nureen g ambik awal la hehe
bawak g queensbay la mana lagi
layannnn depa men jap..

emir terhibur
tak lama lagi emir la plak kannn
ellesya nak jugak2 naik boat tue
dok pujuk adik tu agaknya
muka sedih bila pujukan tak dilayan
perghh emir, bagai bwk keta sndrik

kakak sya pon kuat nyakat emir
ingatkan emir jerr kuat nyakat
tapi emir ni klau kakak dia nyakat dia gelak jerr
smpi berebut stereng
mmm... ellesya lari tue rasanya sbb dh dpt nek boat la tu
yesss... akhirnya... dpt jugak
drift tueee
opsss.... ada yg melintassss.....
puas la depa 2 beradik main
sbbnyerr... mana ada org sgt time opis hour ni kan
ellesya mcm biasa
kali ni nak vanilla pulak, slalu cottan candy (pink + purple)
mummy tgk jerr la sbb puasa kann huhuhuuhuu

esok nureen cuti jugak sbb bb sitter cuti lagi hehe
________________________________________________________
jom singgah


10 comments:

Puan Ida said...

ehm gitu lah kalu baby sitter cuti
kite pun kene cuti kan
ida pun g tu gak kalu baby sitter cuti
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com

lieyalatif said...

leceh kalo bb sitter asek cuti jek kan nureen...terpakse berkorban cuti kite...kat opis lieya ni kawan2 yg anta anak kat bb sitter selalu mengeluh tang tu.....

suke tgk gelagat emir tu...mmg nampak die enjoy...betul2 mcm drift kereta hah heheheeh...comel jek...kalo masuk tempat2 gini mmg tak sah tak kene cukai byk2 kan nureen....

Maria Firdz said...

suka nya emir... :)

Qhaifa Nur said...

selesa hantar anak kat taska Nureen..hantar kat bb macam itulah...

seronok ellesya dan emir jenjalan...

Khai♥Rin : anies said...

amboiii emir... kemain lg...mcm pro je pegang streng tu ;-)

Imah Dinor said...

sama la bila umi budak2 ni mntk cuti budak2 anta rmh kakak ipar atau rmh adik2....hu...sedap tgk elly mkn ice criem...

Nafira usof said...

Rajin Nureen bawa anak2 berjalan. kalo zura memang tunggu weken jer lah~

Zura@Iwan said...

tu la kn ..
kalau bbsitter cuti kena amik cuti.
ak ni kdg2 tpksa minta tlg mak ak..
seb baik dkt hntr tu..huhu..

ingt ni masa sblm depa demam tu..hehe

LYAfrina said...

ermm..lya mujur la mama lya je y jaga asya..klo mamalya ada hal nk kemana-mana,MIL tlg jagakan..tp tu pon dia blik skolah lps kul 3..jd xde hal la..

happynyer tgk dia org main...

el said...

kete mainan tu
lau kami p qbay
lau alana npk lari dia laju2 woooo
nak naik nak naik katanya
pantang npk hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011