Thursday, September 12, 2013

model cilik berpeplum....

assalamualaikum

ada yg perasan x?
semlm nureen tersilap draft 2 n3 dlm masa yg sama 
huhuuu
sbb 10hb nureen cuti
mmg x tengok langsung blog kat umah
semlm bru tgk... aseiiimenn.....
so nureen ubah tarikh arr...
tq to el & mar..
n3 yg dh kuaq x leh d schedule balik
so nureen kena buat n3 baru
so komen hilang la kan huhuu .. nureen publish kat cini bleh kan el & mar :)

kembali kpd tajuk asal :P


bila tgk lya n3kan asya berpeplum
nureen pon apa lagi, curi idea lya
hehee... boleh kan lya
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2013/08/peplum-royal-blue-di-pagi-syawal.html
masa majlis aidilfitri kat opis
ellesya suka melukis
tu rumah mummy & daddy katanya
anak dara berposing
kemain yerr.. bab posing no 1
posing rabbit ker??
kaki angkat sebelah tak tahan tue
ala2 saloma kan
ok... nak crita ckit.... peplum ni bukan tempah yer
puas jugak nk cr baju utk ellesya... ni pon last dh, juz ada 1 saiz ni jer
saiz SS, mmg padan ngan dia.... asalnyerr peplum ni kosong jerr
juz ada berlian kat bhgn pinggang
tp nureen yg tambah kat leher tue...so x la kosong sgt kan
harga peplum ni RM48
beli berlian tue dlm rm10 kot
dekat kain pon nureen tambah jugak
kat pergelangan tangan pon tp x snap la plak hehe
kasut pilihan ellesya sndrik
mengalahkan mak datin U
hehee....
anak2 kasut raya baru, mummy & daddy pakai kasut sedia ada jerr
beli pon wat pe, kasut dh byk sgt dh
pakai jerr kan yg last year punya :)
_________________________________________________________
jom singgah


16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam khamis
singgah pagi disini
apa khabar hari ini ?
:)

Nafira usof said...

comelnye dia berpelum~
gojes sangat~
murah lah eh harga yang nureen dapat tuh.. selalu kalo zura tengok harga mesti rm60 ke atas.

lieyalatif said...

amboi ellesya kecik2 dah pandai melaram hah...gini laa kalo anak dare kan nureen...kasut ke beg ke baju ke mmg pandai dah pilih sendiri....

Qhaifa Nur said...

cantik baju ellesya...
tengoklah kasut dia sesuai dengan baju NureeN..

Khai♥Rin : anies said...

amboiiiiiii kemain melawa ye...errr ellesya..bleh aunty pinjam bj x? ;-)

Cho Zila said...

memang pandai bergaya dak ellesyani.. cantik yerk peplumtu emak dia pun pandai tokok tambah ... lagiler tambah cantik...

eima said...

kemain elesya ni bergaya kan so comey la

Imah Dinor said...

elly mmg suka bgaya cm girl2 melayu terakhir gitu...cantik baju ngan kain elly....nak tiru bleh....

wantie said...

fuh.. siap angkat kaki lagi tu.

kasut tu tumitnya tak menahan ko.. kelassssss

Myra Jay said...

Cantik la tang kain elly, di tambah dengan aksesori lagi nmpak menyerlah :D

Zura@Iwan said...

kreatif hg tmbh berlian kt bj elly kn..lawa la...

kalau ak pakai..mau nmpk lemak2 bagai..kahhh

Ema Johari said...

amboi anak dara...posing ke main lagi...hehehe..cantik...

hainom OKje said...

Hehe cantik anak dara berpeplum sambil berhigh hill....macam model!

ieda immi said...

wahh kreatif juga dik yee

cantik jadinya .. badan comel macam aleesya molek noo ngan peplum nie .. anak dara akak si anggah ada baju peplum .. tapi bila pakai 2-3 kali ayah dia dah sound ketat huhu .. jadi anak dara x mo pakai dah .. tinggallah tergantung ajeew ..

aah lahh comel kasutt .. kalah kasut aunty nie ekeke

Maria Firdz said...

amboii.. bergaya skan..x pndan dgn kecik... hehe

Sayangku Zie said...

emm comel jer dia... kasut tu wah tak lengih ka alisya... dina pun nak kasut tinggi ni tapi tak beli2 lagi pun tggu lah besar sikit...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011