Thursday, September 19, 2013

emir mula nak belajar naik basikal

assalamualaikum

2 hari nureen EL
hari ni baru masuk opis
sbbnyerr
dari hari sabtu lagi en soami demam
isnin pg plak emir
isnin petang ellesya
so mmg nureen jadi nurse la
 ni gambar semlm by iphone


emir & daddy alhamdulillah dah makin baik
ellesya semlm dah ok
tp 4pg td panas balik
pagi ni still x sekolah la ellesya
hope ari ni ellesya makin baik
skrg ni musim kan

dah 2 ari EL so bertimbun la keja
smtra nureen sambung buat keja
hampa layannnn crita emir yg dah mula nak belajaq naik basikal ni
gambaq ni dah lama
masa bulan posa ri tu lagi hehee







last2 join kakak dia tgk mickey mouse club house
yg jd masalahnyerr suka sgt tgk dekat
lagi dilarang lagi dekat huhuuuu
_________________________________________________________
jom singgah


15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nanti lama2 laju

el said...

demam nak pandai naik beskal kut hehe
nti kena beli beskal kaler biru baru best leh sm2 kayuh ngan kakak

wantie said...

dah ada basikal emir ni. Aleesya tak de pun.

alahai..pas ni laju le emir mengayuh ngan kakak

Qhaifa Nur said...

emir nak naik basikal...seronoknya

HazeL said...

ermm terfikir nak beli basikal untuk Marissa as a bithday gift :)

Nafira usof said...

jap lagi pandai lah kayuh tuh~
boleh lumba basikal ngan kakak sya plak.

ixa damia said...

damia xreti naik lg beskel
tokma dia da awl2 bli beskel kaler pink...hihi
damia pon suke sgt tgok tv dkat2..klu tgok katon dia salu berdiri dpn2 tv

~MommyAqilMedina~ said...

hehe..comel je usaha emir nak naik basikal..Btw semoga Ellesya cepat2 sembuh ye..Sedih tgk anak2 sakit kan..huhuh

lieyalatif said...

hahaahah mcm anak2 lieya gak le nureen...lagi di larang lagi dekat...nak tanak ku gantung tv tu haahahaa padan muke masing2 edkekeekekek.....

seb baik laa nureen kuat antibodi...takut jek nureen pun demam...abis laa kalo nurse mama pun demam same.....

Khai♥Rin : anies said...

smpi ke kaki tu emir??? ;-)

mama lieyna said...

Amboi tak padan kecik ye emir, nak naik basikl dah.. :-)

Get well soon ellesya..akeem pun demam, 4 hri dah..huu.. :(

Maria Firdz said...

nnt dh pndai.. x terkejar la plak kan.. hehe

Sayangku Zie said...

emm sama lah anak2 zie duk dekat sekali abah dia tutup tv baru tau..

Sayangku Zie said...

emm sama lah anak2 zie duk dekat sekali abah dia tutup tv baru tau..

Ain Noraini said...

seronok dia yee..main basikal..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011