Wednesday, September 11, 2013

emir beraya dengan clarks

assalamualaikum

ingat tak n3 pasal kami berbuka kat hotel tue?
http://nureenasir.blogspot.com/2013/08/iftar-d-bayview-hotel-penang.html
sebelum berbuka sempat la kami g shopping dlu
nak carikan kasut utk anak teruna kami
mmg dh kenan sblm ni tp x der saiz
so kami plan nk cr smpi jumpak
terjah gurney plaza
ellesya singgah xersize dlu
model perfume polo yg baru ker ni?
mmmm... mmg x der la kasut yg di cari
dah abes stock agaknya
sbb 1 jenis design setiap saiz ada 1 pasang jerr
so daddy berkenan yg ni
kami sambar terus :)
beli terus pakai yerr... belum lagi raya
 relax jap sebelum g hotel
iftar d sana
ellesya memanjat, berlari sana sini
emir kena kunci yerr
kakak sya wat show hiburkan emir
mengekek2 emir dok gelak
hepinyerr dia....
masa ellesya lari ni, daddy dh risau takot dia pegi jauh
x kan punya.. dia x kan lari jauh2 la daddy...
dia nk rasa kebebasan :)
_________________________________________________________
jom singgah


11 comments:

Qhaifa Nur said...

sesuai dengan emir...sukalah tu
amboi kakak..syoknya dapat berlari..

Ema Johari said...

sangat sweet tgk anak dara nureen ni

link terbaru : emarieys.com

Nafira usof said...

seronok kan sesekali awak anak2 jalan2 camner.
happy je muka dorang..:)

Imah Dinor said...

wah cantik kasut emir...mcm ni la kn ada anak cari yg terbaik tuk depa...nak bebas ye kakak elly...hati2 tau...

Zura@Iwan said...

ak ingt entry ni ceta tbaru..hehe
rupanya ceta masa buka posa lps..

clark noh..brpa rege tu?

Gieyana said...

Nmpak emir mcm lost weight...

Aq iftar tu skali ja kot berbuka di luar..tu pon rush utk kejar waktu solat..:)

Mimi Azirah said...

Seronok tgk muke ank2 hepi ble jln2

Khai♥Rin : anies said...

suker nyerrrr emir... sengih smpi ke telinga ;-)

wantie said...

wah mcm model je kat papan lompat tu.

Myra Jay said...

Comel tengok Emir sengih.. kak Sya pandai baut lawak :D

hainom OKje said...

Mummy daddy tak interframe sekali ke?...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011