Friday, September 20, 2013

renungan jumaat

assalamualaikum.......








________________________________________________________
jom singgah


13 comments:

mama lieyna said...

Suka...dan setuju.. :-)..bagus utk renungan dn ingatan..

Comel ja kucin pakainspek mata itam :-)

Nurzakiah Hanum said...

setuju dengan semua

lieyalatif said...

nice quotes di pagi jumaat nureen...thanks for sharing....seronok jugak cuci minda bace bende2 mcm nie....peringatan pada kite semua agar menjadi umatNYA yg lebih baik lagi kan....

hepi weekend nureen & family...have a nice weekend...

el said...

tenang n sejuk je bc ayat2 renungan ni..:)

Maria Firdz said...

nice remember...

salam jumaat.. :)

wantie said...

renungan ke 2.

jgn la kaum suami asyik nak suh isteri sabar je.. tak beli pun sabar je..sabar sabar..sampai bila mau sabar da.... sendi mau ingat ar.. hahahaha...

renungan pertama tu. snagat tajam menghunus di lubuk sanubari kalau kaum adam baca. lagi sekalai "sendiri mau ingat"!

Qhaifa Nur said...

suami isteri hidup bukan sehari 2..kalau boleh hingga ke syurga...

NEKCIK said...

asalam lama dah nekcik tak singgah rumah nureen ni..tenet lembap sangat!
tq sharing ....peringatan yang baik

eB said...

eB sebok gaks... minggu nih kat AKEPT ... kursus...
bulan spn sminggu kat langkawi... rindu anak2... hu3...
ps: kalo nk order boleh jerk... eB leh wat sambil2... nk wat yg camner? nanti emelkan... special price... (",)
hepi wiken dear :)

Nafira usof said...

renungan bersama.. terima kasih Nureen~

Cho Zila said...

terima kasih atas peringatan itu...

lizz said...

Untuk renungan bersama..sama2 kita fahamkan..suka kata2 muslimah sejati tu..

Khai♥Rin : anies said...

sgt2 mendalam kata2 ni

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011