Wednesday, September 18, 2013

ramadhan ke 24 d pen mutiara, penang

assalamualaikum

baru nk n3kan balik cerita masa ramadhan yg x sempat d publishkan
staff opis ajak berbuka kat cini
pujuk en soami jugak2 ajak join... berjaya!!! hihiii
menu utama
KARI KEPALA IKAN
perghhhh...
mat salleh mai cini bleh hirup kari dia mcm hirup sup tau hehehe
sampingannyerr
telur bistik, udang halia, ayam grg kampung
kerabu sotong, ulam2an, siakap 3 rasa
fuhhhhh.... lala masak apa ntah lupa haha
ellesya berbuka awal dengan air zamzam
emir bagus mlm tu
bab mkn tak tolak.. pedas pon mkn
kat meja ni ada 3 family
kat meja luaq ada lg tp nureen x kuaq pon ambik gambo depa hehe
:)

sapa2 mai penang
singgah la PEN MUTIARA ni
tak mengecewakan
ngan umah nureen pon dlm 5mnt jerr
_________________________________________________________
jom singgah


11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum :)
Singgah Pagi :)

Sidratul Muntaha said...

Salam Alaik
lama tak singgah sini
huhuhuh
menu..
kemain lagi..
update entry lama - lama?
samalah..
bersusun ni
tgh penin mana nak schedule entry satu - satu

Zura@Iwan said...

ak penah mai sini 2x je kot..

tp lama dh la..

skrg tmpt dia ada perubahan tk? hehe

Qhaifa Nur said...

bestnya kari kepala ikan tuh...
alahai dekat betul dengan rumah NureeN...

lieyalatif said...

pergkhhhh kari kepala ikan tu?...pebret lieya tu nureen...kalo nureen nak tau lieya mmg terra mkn kepala ikan....tang mata tu sedap sedut...mmg licin laa kalo dpt kat lieya...kucing tgk pun nangis akakkaakakakaka....

tak kisahla cite mase puase pun nureen yg penting kite abadikan blog ...jd kenangan nanti tuh...

eB said...

singgah dgn penug kerinduan....
rindunyerrrrrrr....
nak jumper.... hu3
ps: u sht dear? (",)

syazie blog said...

wqeh tgk sini...
http://littleswardrobe.blogspot.com/2013/03/pre-order-peplum-dress.html
peplum+legging yg aku kata tu...
hp aku rosak...xbleh nk msg/whatsapp..:(

wantie said...

kak t pun pi masa bulan puasa tahun lepas. karinya memang sedap. tapi kalau time bulan puasa ni asyik fully book je kan.

Nureen tempah awal ke ?

~MommyAqilMedina~ said...

wahh heavennya makanan tu..semuanya nampak lazat..hiih

Khai♥Rin : anies said...

uiiiii ni yg rs nk terjah jg mlm ni ;-)

Sayangku Zie said...

wah meriah dengan suasananya... makananya... best tu

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011