Friday, September 13, 2013

funfair depan queensbay...

assalamualaikum

ada funfair dpn queensbay
ellesya dah lama nak naik ferris wheel
so kami bwk besday girl & tunaikan impiannyerr
knape besday girl??
sbb kami p sehari sebelum besday ellesya
dah x sabar sebenarnya nk main
tp mummy ni kan
mana tmpt terjah sure nk ambik gambar dlu
daddy dok beratoq nk beli token

ferris wheel yg kat blkg tu la yg ellesya nak naik sgt2...

cukup berani
mummy pon kecut perut masa d tgh2 awangan tau
sbb bergoyang.. huhuu
keterujaan ellesya
sronok betol dpt naik
muka cuak kot mummy tu
ellesya steady
daddy & emir setia menanti kat bwh
 x cukup token sbb tu emir & daddy x naik
main lagi...

amboiiii.. siap melambai lagi
emir tercari2 kakak sya
haha... lawak tol muka ellesya
emir dh nmpk kakak sya
moncong dok tunjuk kakak sya
sampai mcm tue skali yerr emir
nureen snap sambil gelak agaknya
tu gambar bergegaq

terserempak ngan makngah (makcik asben) & menantu serta cucunya
naik tinggi lagi.. helikopter plak
last dah.. hari mau hujan...
mcm princess kan

sronokkkkknyerrr.....
emir ja x naik
emir mlm tu dedab ckit bdn dia
nak demam
blk jer terus bg mkn ubat


_________________________________________________________
jom singgah


12 comments:

mama lieyna said...

Bestnye..lama tak g tmpt mcm ni..
Ellesya, beraninya....

Tringat dedulu, abang ipar suka bwk g pesta pulau pinang.. :-)

el said...

kat sini ok lg dr pesta tu kan..byk mainan budak2..n mcm2 attraction diorg lukis..tu yg budak2 minat..aku bila lalu kt sini..anak2 aku dok teruja..nah sekali je masuk..bila suruh naik benda2 tu takut pulak..so aku pun xdelah nak bw diorg masuk haha..tp mcm best je..tgklah cam mn nti..yg kecik tu asik dok anteknyaaaa bila lalu kat depan funfair tu haha

ieda immi said...

seronoknyee aleesya ..

hubby akak x suke ke tmpt macam nie .. dia serabut huhuh .. jadi anak2 x pernah minta pergi dah .. dulu adalah bunyi ;)

wantie said...

inilah fun yang tak fair benornya. sebab bila dah kita dok fun mula la tak fair poket tu kan..kan..

kak t dah malaih nak wak anak anak gi main kat sini. kang tak mo balik umah deme tu.

kalau lalu je kat situ, buat buat le citer pokok ke hape ke kat sebelah kiri jalan. tak de la dorang nak nampak benda alah tu. hahaha... sangat sangat jahat and kede kan..kan..

Adlin Mohamad said...

kyra ada gak ajak gi fun fair ..tp papa dia x nak layan hehehe

Zura@Iwan said...

ak tk penah lg masuk sini..
irfan tu bkn taw lg kan mainan2 ni semua..

tggu bsr nanti cm elly tu ha..
pandai dh demand kan..haha..

Nafira usof said...

haapy sunggu muka elly~
sonok lah dapat main banyak menan~
anak2 zura pon suka kalo ajak gi funfair. mama jer yg x bape gemor.. sebab penakut nak naik.. hahahaha

Qhaifa Nur said...

first time masuk dengan anak-anak...seronok tapi bila semua nak dimain..besar juga belanjanya kan NureeN...paling takut masuk rumah hantuuu...

Syima ~Mama Kyra~ said...

kemain happy elesya
sama cam kyra berani naik tmpt yg tggi..mamanya gayat..bila kyra ajak naik mmg stp kali papa je ler yg temankan sbb mamanya kecut perut..kekeke

Maria Firdz said...

terhibur tgk gelagat si anak2.. kn... :)

Khai♥Rin : anies said...

hehehehe tingat fun fair yg kami pergi last year...rs nk repeat je lg

Sayangku Zie said...

hehe seronok kan trjah sini.. dok ajak en suami.. tapi tak pernah dia nak setuju.. huhu

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011