funfair depan queensbay...

assalamualaikum

ada funfair dpn queensbay
ellesya dah lama nak naik ferris wheel
so kami bwk besday girl & tunaikan impiannyerr
knape besday girl??
sbb kami p sehari sebelum besday ellesya
dah x sabar sebenarnya nk main
tp mummy ni kan
mana tmpt terjah sure nk ambik gambar dlu
daddy dok beratoq nk beli token

ferris wheel yg kat blkg tu la yg ellesya nak naik sgt2...

cukup berani
mummy pon kecut perut masa d tgh2 awangan tau
sbb bergoyang.. huhuu
keterujaan ellesya
sronok betol dpt naik
muka cuak kot mummy tu
ellesya steady
daddy & emir setia menanti kat bwh
 x cukup token sbb tu emir & daddy x naik
main lagi...

amboiiii.. siap melambai lagi
emir tercari2 kakak sya
haha... lawak tol muka ellesya
emir dh nmpk kakak sya
moncong dok tunjuk kakak sya
sampai mcm tue skali yerr emir
nureen snap sambil gelak agaknya
tu gambar bergegaq

terserempak ngan makngah (makcik asben) & menantu serta cucunya
naik tinggi lagi.. helikopter plak
last dah.. hari mau hujan...
mcm princess kan

sronokkkkknyerrr.....
emir ja x naik
emir mlm tu dedab ckit bdn dia
nak demam
blk jer terus bg mkn ubat


_________________________________________________________
jom singgah


Comments

mama lieyna said…
Bestnye..lama tak g tmpt mcm ni..
Ellesya, beraninya....

Tringat dedulu, abang ipar suka bwk g pesta pulau pinang.. :-)
el said…
kat sini ok lg dr pesta tu kan..byk mainan budak2..n mcm2 attraction diorg lukis..tu yg budak2 minat..aku bila lalu kt sini..anak2 aku dok teruja..nah sekali je masuk..bila suruh naik benda2 tu takut pulak..so aku pun xdelah nak bw diorg masuk haha..tp mcm best je..tgklah cam mn nti..yg kecik tu asik dok anteknyaaaa bila lalu kat depan funfair tu haha
ieda immi said…
seronoknyee aleesya ..

hubby akak x suke ke tmpt macam nie .. dia serabut huhuh .. jadi anak2 x pernah minta pergi dah .. dulu adalah bunyi ;)
wantie said…
inilah fun yang tak fair benornya. sebab bila dah kita dok fun mula la tak fair poket tu kan..kan..

kak t dah malaih nak wak anak anak gi main kat sini. kang tak mo balik umah deme tu.

kalau lalu je kat situ, buat buat le citer pokok ke hape ke kat sebelah kiri jalan. tak de la dorang nak nampak benda alah tu. hahaha... sangat sangat jahat and kede kan..kan..
Adlin Mohamad said…
kyra ada gak ajak gi fun fair ..tp papa dia x nak layan hehehe
Zura@Iwan said…
ak tk penah lg masuk sini..
irfan tu bkn taw lg kan mainan2 ni semua..

tggu bsr nanti cm elly tu ha..
pandai dh demand kan..haha..
Nafira usof said…
haapy sunggu muka elly~
sonok lah dapat main banyak menan~
anak2 zura pon suka kalo ajak gi funfair. mama jer yg x bape gemor.. sebab penakut nak naik.. hahahaha
Qhaifa Nur said…
first time masuk dengan anak-anak...seronok tapi bila semua nak dimain..besar juga belanjanya kan NureeN...paling takut masuk rumah hantuuu...
kemain happy elesya
sama cam kyra berani naik tmpt yg tggi..mamanya gayat..bila kyra ajak naik mmg stp kali papa je ler yg temankan sbb mamanya kecut perut..kekeke
Maria Firdz said…
terhibur tgk gelagat si anak2.. kn... :)
hehehehe tingat fun fair yg kami pergi last year...rs nk repeat je lg
Sayangku Zie said…
hehe seronok kan trjah sini.. dok ajak en suami.. tapi tak pernah dia nak setuju.. huhu

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017