Monday, September 9, 2013

destinasi ke 2...

assalamualaikum

turun dari bukit bendera kami terjah


dah lama plan nk p cini
baru kesampaian

anak dara ni monyok jerr sbbnyerr nak men lompat2 kat dpn...
 main kat cni dlu k
 emir mcm mana pon x pa
 pusing2 dlm tue
last kami singgah cini

 cini la yg ellesya nak men sgt2 td

 kami hanya menonton
 dah lewat sebenarnya
tgu ellesya main jer terus nk blk
 emir pon nak main sama la...
:P

kat cini byk butik
mmg cuci mata habesss
nk beli perghhh ada 2 3 butik jer kot yg mampu
yg len cecah ribu riban lerr hehe
_________________________________________________________
jom singgah


17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

suka tgk family sis

Nisah Idham said...

Salam Nureen.. err ni semua kat penang ke? dah besar emir ye.. :)

Qhaifa Nur said...

banyak juga tempat menarik kat penang ni NureeN..

lieyalatif said...

best2...yg penting budak2 hepi kan nureen...lieya kalo pi penang mmg suke laa sbb sorga makan woooo hahhahahaha...

sian tgk emir nak main same tu...mane tahan kene dok dlm stroller yeak heheeheheh....

ellesya monyok2 pun tetap comel...suke rambut curly2 die tu nureen....

wahida said...

rupanya ada benda yg ellesya duk tuju ye...

wantie said...

Tak pernah jejak pun. hahaha.

rajin noh Nureen jenjalan ambik angin.

Imah Dinor said...

cantik tempat nikn...

Imah Dinor said...

cantik tempat nikn...

Imah Dinor said...

cantik tempat nikn...

eima said...

nanti boleh cari tmpt ni bila pi penang minggu depan ni

Cho Zila said...

cantik yerk tempatni nureen... ambik gambo memang cun ler...

Ema Johari said...

cantik tempatnya

~MommyAqilMedina~ said...

ooo ni tempat baru jugak kan Nuree?sebba time aida dok Penang takde pon..hihih..banyak benda baru kan sekarang ni..dah maju..huhuhu

Sayangku Zie said...

Alahai nureen.. camne leh tak tau.. huhu nyesalnya.. Moga Allah ampunkan dosa kami... itu pasal tak mau masuk restoran yg macam ni... huhu
tq nureen bagitau ... patutlah tak sedap huhu nak removekan entry tulah... huhu nyesal...

el said...

hang pilah kat paragon mall
aku confirm sure hang suka
sbb situ ada H&M...ritu duit xada sgt
so cuci mata..tp dlm hati..esok nak beli ni esok nak beli tu...mmg rambang mataaa..lg2 baju anak2 perghhhhhh gilos

mama lieyna said...

Syoknye jln2 kan.. terasa mcm lama betul tk jln2 camni.. huu

kayyana said...

yg riban riban tu kite tgk jelah ye sis.. hehehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011