rumahku syurgaku

assalamualaikum

rindunyaaaaa....
seminggu kami tinggalkan rumah
pulang ke kampung beraya
msk ja dlm umah, emir merindui carpet tu ker 
rindu nak main game smbil meniarap??
hahhaaaa
ellesya???
rindu nak tgk cartoon la
x der nya nak berebut tabs ngan emir lagi dah
puas emir main game ptg tu
anak bujang kami ni
klau bab game mmg sebijik mcm daddy dia
hehe
pikir strategi ka?
panjang nmpk gayanya dok memikiau.. hehe
thx anies...
kad raya pertama yg kami terima
dpt lps raya.. hehe

_________________________________________________________
jom singgah


Comments

eima said…
rindu sgt ngan rumah la tu .. klu kite pun sama kan ....
Zura@Iwan said…
tiggl umah lelama cm tu la..

tiap2 hari pi blk tang situ..hehe..
el said…
amboi emir bukan main ea
terer ke tu main games hehe
Qhaifa Nur said…
samalah dengan aeish..duduk rumah wan lama dah ajak balik...
wantie said…
wah..bestnya melepak
Imah Dinor said…
mmg sgt rindu rmh sendiri walau kemana pun kita pergi...pandainya adik main game...
Nafira usof said…
kusyuknye main game..:)
mama lieyna said…
Samala... bila lama2 tinggalkan rumah.. rindunya la terasa..hehe
lieyalatif said…
kemain serius emir hah...mcm terra betul tu ...muke dok ralit pikir strategi heheeheh..comel...sebijik laa nureen mcm anak lieya si dayyan tuh...kalo mengadap game mmg tak hirau org sekeliling hah.....

bagus kakak tak kaco pun adik main game...syok le si adik kongker sorang2....
BUNDA a.k.a KN said…
seronok camne ditempat lain...tak sama ngn rumah sendiri jugak..
~MommyAida~ said…
tula kan..kalau dah tinggalkan rumah lelama memang rindu kemain..rumah lah tempat yang paling selesa di dunia..hahahha
kayyana said…
comel je emir punye posing.. die taklah ganas.. maknanye die pandai la menggunakan tab tu sebaik baiknye..hehehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017