Thursday, September 5, 2013

rumahku syurgaku

assalamualaikum

rindunyaaaaa....
seminggu kami tinggalkan rumah
pulang ke kampung beraya
msk ja dlm umah, emir merindui carpet tu ker 
rindu nak main game smbil meniarap??
hahhaaaa
ellesya???
rindu nak tgk cartoon la
x der nya nak berebut tabs ngan emir lagi dah
puas emir main game ptg tu
anak bujang kami ni
klau bab game mmg sebijik mcm daddy dia
hehe
pikir strategi ka?
panjang nmpk gayanya dok memikiau.. hehe
thx anies...
kad raya pertama yg kami terima
dpt lps raya.. hehe

_________________________________________________________
jom singgah


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

eima said...

rindu sgt ngan rumah la tu .. klu kite pun sama kan ....

Zura@Iwan said...

tiggl umah lelama cm tu la..

tiap2 hari pi blk tang situ..hehe..

el said...

amboi emir bukan main ea
terer ke tu main games hehe

Qhaifa Nur said...

samalah dengan aeish..duduk rumah wan lama dah ajak balik...

wantie said...

wah..bestnya melepak

Imah Dinor said...

mmg sgt rindu rmh sendiri walau kemana pun kita pergi...pandainya adik main game...

Nafira usof said...

kusyuknye main game..:)

mama lieyna said...

Samala... bila lama2 tinggalkan rumah.. rindunya la terasa..hehe

lieyalatif said...

kemain serius emir hah...mcm terra betul tu ...muke dok ralit pikir strategi heheeheh..comel...sebijik laa nureen mcm anak lieya si dayyan tuh...kalo mengadap game mmg tak hirau org sekeliling hah.....

bagus kakak tak kaco pun adik main game...syok le si adik kongker sorang2....

BUNDA a.k.a KN said...

seronok camne ditempat lain...tak sama ngn rumah sendiri jugak..

~MommyAida~ said...

tula kan..kalau dah tinggalkan rumah lelama memang rindu kemain..rumah lah tempat yang paling selesa di dunia..hahahha

kayyana said...

comel je emir punye posing.. die taklah ganas.. maknanye die pandai la menggunakan tab tu sebaik baiknye..hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011