celebrate kat tadika pulak

assalamualaikum

cerita pasal besday girl belum abes yerr
bersambung plak celebrate di tadika
tadika ellesya ni depa celebrate 2 bln sekali
kiranya, utk besday girl & boy yg jatuh pd bulan july & aug
depa celebrate sekali

kebetulan plak bulan lepas
datenyerr betol2 hari besday ellesya
mmg sesuai sgt2 la kan....
dress ni last minit, ada less kat jusco
so rembat la kan
punya la ssh nk carikan yg ellesya suka
byk yg dia try, x selesa la
yg ni dia tgk skali jerr terus nak
posing di pagi hari 27.08.2013 
bila suruh pose lagi
ellesya dh moody
hehhee 
 untuk hari tu
nureen x wat cake utk ellesya
nureen tempah kat anak bb sitter
 ellesya mmg suka mermaid
kali ni mermaid pakai baju princess.. hehe
thx linda, buatkan cake ni utk ellesya
 d sebabkan pihak tadika x bg parent join skali
tmpt kecik ja kan... x muat la nti
so nureen tinggalkan camera minta cikgu snapkan
skali... alahaiiii, tersalah org la plak
yerr la.. nama semua hampir sama

ni kwn ellesya
nama x silap arina kot
nama penuh ellesya "ellesya afreena"
myb cikgu tersalah dengar kot
sbb kat tadika ramai sgt nama alisya so cikgu panggil  la kat ellesya ni "afreena"
afreena ngan arina kan lebih kurang jer
hehee 
hadiah dr pihak tadika utk ellesya
tq sooo much
:)

_________________________________________________________
jom singgah


Comments

eima said…
ala salah org tu yg tak besh tu .... hmmm
LYAfrina said…
alahai.... sygnyer.. blh plok teacher tsilap snap.. ermmm.mesti frust..
uiii kenyang hari tu mkn kek je ye ;-)
lieyalatif said…
cantik anak dare nureen nie...suke pose yg pic atas tu...tapi pic moody tu pun comel gak heheheeh...

cantik kek ellesya...mmg kek idaman setiap gugurl....princess2 mermaid2....tapi sayang la plak dah salah org...gitu le kalo name same kan nureen...anak lieya kat sekolah pun komplen ade kawan name same selalu salah panggil heheeheheh
~aSHa~ said…
ala takde gambar ellesya la pulak kat school....

cikgu suh jadi doktor tu ellesya....

sweet gegirl
Qhaifa Nur said…
sekali sambut besday 2 3 orang..banyaklah kek NureeN...
bestnya dapat hadiah lagi...
wantie said…
alahai tersalah la pulak. jgn merajuk yer elly.

kek tu cantik la.
Zura@Iwan said…
elly ni cantik orgnya..bsr lagi cntik ni..tmbh2 pandai posing dia..hehe

alahai slh org la plak cikgu snap..huhu...
lizz said…
comelnyer ellesya pandai posing tu...esok2 besar mesti jelita ni...

kek nyertu pun kemai lagik comel anak saya kalo ader princess ni suka la sangat gegirlkan...
Sayangku Zie said…
so takdelah gambar alesya yer.. huhu
kayyana said…
alaaa... mesti tak best kan bile kite tak boleh join sekali tgk anak potong kek.. frust btul tgk tgk gambar anak org lain plak.. canti btul baju ellesya... mcm princess gitu

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017