Tuesday, September 3, 2013

celebrate kat tadika pulak

assalamualaikum

cerita pasal besday girl belum abes yerr
bersambung plak celebrate di tadika
tadika ellesya ni depa celebrate 2 bln sekali
kiranya, utk besday girl & boy yg jatuh pd bulan july & aug
depa celebrate sekali

kebetulan plak bulan lepas
datenyerr betol2 hari besday ellesya
mmg sesuai sgt2 la kan....
dress ni last minit, ada less kat jusco
so rembat la kan
punya la ssh nk carikan yg ellesya suka
byk yg dia try, x selesa la
yg ni dia tgk skali jerr terus nak
posing di pagi hari 27.08.2013 
bila suruh pose lagi
ellesya dh moody
hehhee 
 untuk hari tu
nureen x wat cake utk ellesya
nureen tempah kat anak bb sitter
 ellesya mmg suka mermaid
kali ni mermaid pakai baju princess.. hehe
thx linda, buatkan cake ni utk ellesya
 d sebabkan pihak tadika x bg parent join skali
tmpt kecik ja kan... x muat la nti
so nureen tinggalkan camera minta cikgu snapkan
skali... alahaiiii, tersalah org la plak
yerr la.. nama semua hampir sama

ni kwn ellesya
nama x silap arina kot
nama penuh ellesya "ellesya afreena"
myb cikgu tersalah dengar kot
sbb kat tadika ramai sgt nama alisya so cikgu panggil  la kat ellesya ni "afreena"
afreena ngan arina kan lebih kurang jer
hehee 
hadiah dr pihak tadika utk ellesya
tq sooo much
:)

_________________________________________________________
jom singgah


12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya :)

eima said...

ala salah org tu yg tak besh tu .... hmmm

LYAfrina said...

alahai.... sygnyer.. blh plok teacher tsilap snap.. ermmm.mesti frust..

Khai♥Rin : anies said...

uiii kenyang hari tu mkn kek je ye ;-)

lieyalatif said...

cantik anak dare nureen nie...suke pose yg pic atas tu...tapi pic moody tu pun comel gak heheheeh...

cantik kek ellesya...mmg kek idaman setiap gugurl....princess2 mermaid2....tapi sayang la plak dah salah org...gitu le kalo name same kan nureen...anak lieya kat sekolah pun komplen ade kawan name same selalu salah panggil heheeheheh

~aSHa~ said...

ala takde gambar ellesya la pulak kat school....

cikgu suh jadi doktor tu ellesya....

sweet gegirl

Qhaifa Nur said...

sekali sambut besday 2 3 orang..banyaklah kek NureeN...
bestnya dapat hadiah lagi...

wantie said...

alahai tersalah la pulak. jgn merajuk yer elly.

kek tu cantik la.

Zura@Iwan said...

elly ni cantik orgnya..bsr lagi cntik ni..tmbh2 pandai posing dia..hehe

alahai slh org la plak cikgu snap..huhu...

lizz said...

comelnyer ellesya pandai posing tu...esok2 besar mesti jelita ni...

kek nyertu pun kemai lagik comel anak saya kalo ader princess ni suka la sangat gegirlkan...

Sayangku Zie said...

so takdelah gambar alesya yer.. huhu

kayyana said...

alaaa... mesti tak best kan bile kite tak boleh join sekali tgk anak potong kek.. frust btul tgk tgk gambar anak org lain plak.. canti btul baju ellesya... mcm princess gitu

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011