Tuesday, April 30, 2013

bila masing2 tak sihat

assalamualaikum
autopublish

cerita bulan lepas
lepas ellesya warded ri tu
amal & zara plak warded
demam


amal - warded hospital kulim
kecian tengok amal
nureen mmg x berkesempatan melawat amal masa dia warded
amal ada mslh jantung berlubang
jadi bila demam, degupan jantung tersangatlah laju
so doc nak pantau, kena la tarok semua wayar2 tu


bernafas melalui mulut..
mulanya amal susah nak tdoq sbb tak biasa
alhamdulillah... amal dah sembuh
tgu nak check out
masih lagi menunggu jawapan dr IJN berkenaan operationnya
(terkini - semlm abg nureen bg tau, amal akan menjalani pembedahannya selepas PRU 13, di jangka 7 @ 8hb 5 ni.. sama2 kita doakan semoga semuanya selamat, AMIN)

zara - warded hospital ampang putri
demam... muka comel sangat
comel sbb dok tgk drip tue hehehe
kenapa??? rasa pelik kerr???
tak tau diri dimana ya... heheh
nyenyak tidoq... alhamdulillah, zara dah sembuh

emir & ellesya jugak masih on off
emir ada cikit lg batok n selesema
moga cepat sembuh ya
lepas nureen amalkan minyak bawang putih sapu pada dada n belakang
emir nmpk semakin baik.. alhamdulillah

nak tanya
sapa org kulim... abg nureen tengah mencari bab sitter
untuk anaknya, sekarang mak nureen yg jaga
abg nureen berulang hari2, kulim-baling antar anak pada mak
nak cari area taman murni indah, lunas
klau ada sapa2 yg tau
boleh rojer nureen yerr
______________________________________________
jom singgah




Monday, April 29, 2013

sticky

assalamualaikum
autopublish

kereta idaman ellesya
baru buka kat queensbay :)
______________________________________________
jom singgah




Sunday, April 28, 2013

satin wrap band snood

assalamualaikum
sticky post
plzzz scroll down 4 new n3


satin wrap band snood
RM59.00

ok... ada sapa2 berminat?
nureen tersilap order kat kak nureen sebenarnya
dah smpi pon semlm barang ni
sekali bila bukak, alahaiiii bukan yg nureen nak
hehhee... so sape yg berminat boleh bg tau kat nureen
komen jerr kat n3 ni n tinggalkan phone number ke apa ke yg boleh nureen hubungi..

mmg belum pakai pon, juz try skali jerr
klau x der yg nak nureen pos kat kak nureen balik hehehe...
sapa cepat dia dapat :)

ada yg bertanya...
yessss.... gambaq yg atas n bawah ni org yg sama
dan dia adalah kakak sulung nureen
______________________________________________
jom singgah




Friday, April 26, 2013

posing di mana2... hahhaa

assalamualaikum
autopublish

dah jd kebiasaan kami sefamily
p mana pon, asal nmpk cantik
kami posing 2 3 keping
habuan nk msk dlm blog nih

nak kata blogger tegar
tak jugak, sbb tak leh nk bw semua blog
kadang langsung tak bw.. huhuuu, maaf yer kwn2
tiap2 ari n3 mmg dh lama 'on schedule', hehhe
jom layannnnnn
keluarga bahagia kami, aminnnnn ;p

anak dara kami
santai... ada gaya tersendiri
 1. kuat cemburu
2. sensitif
3. garang
4. rajin
5. penyanyang
6. suka berdikari 
7. pandai bergaya
8. ada style tersendirik
9. manja
huiiiisshhh, kalau nk senarai ni, mau berkajang2 kan
yg pasti, daddy & mummy luv U soooo much
 marah plak ellesya bila d ajak bergambar sekali
aduyaaaiiii, aku nmpk gemokkkk la huhuuuuu
 daddy la agak blurrr
bila anak dara tu yg tlg snapkan hehhee
 singgah sebentar :)
 emir dah stim.. mengantok kerr
 dah kurus dah pon....

ada yerr katil mcm ni
selesanyerr ellesya, hehehhe
semua gambar di atas snap by phone
camera tak bawak sbb battery abes huhuuu


______________________________________________
jom singgah




Thursday, April 25, 2013

pukul 1 pagi | ellesya tunggu daddy

assalamualaikum
autopublish

daddy skrg mmg hari2 balik lambat
jarang dpt main ngan anak2 waktu malam
ellesya bila rindu daddy kadang2 menangis
kadang tue, nureen baru ambik ellesya kat tadika
masuk ja dlm keta dia nangis "rinduuu dadddyyy" katanya

dah 2 mlm ellesya sanggup tunggu daddy
sbbnyerr, nak daddy bacakan buku crita tue
walaupon bdn x sihat, demam, ellesya tetap nk tunggu daddy jugak

kasih sayang seorang daddy yg terberbelah bahagi
akan membahagiakan anaknya walau dlm apa jua keadaan
ellesya mmg manja, tp walaupon manja dia pandai berdikari
apa saja nak buat sendiri, kecuali bila mai feel manjanya
dia nak kita yg buatkan hehhee
manja mungkin d sbbkan dia cucu sulung sebelah suami
cucu pompuan sulung sebelah nureen
anak kami yg comel, hehhe
dan jarak antara ellesya ngan emir plak 4thn

jadi.. apa kemahuan dituruti
tp tengok pada keadaan jugak
klau nak yg tak memberi faedah, kami tak belikan
eh4x.. ni daddy yg bercerita ka ellesya??
hehhee....

love both of U sooo much
_____________________________________________
jom singgah




Wednesday, April 24, 2013

hadiah besday emir

assalamualaikum
autopublish

dengan umur emir yg baru setahun jagung
nureen tak tau nak beli apa
so terjah toyrus minggu lepas
nureen ambik masa sejam dlm tue..
cari hadiah punya pasal
sbb klau beli jenis keta nih, mmg dah tau, semua masuk mulut
pantang emir nih
so apa yg nureen dapat setelah sejam berkubang dlm toyrus.....
nin dia... CARS pillow
mmg sesuai la ngan emir kan
abess dah jeep tu tolak tepi hahha
by phone x brapa clear kan tp emir tetap usha line dolu....
ngap... mmg masuk mulut la, hahhaha
ni bukan untuk emir yerr
ni untuk ellesya
wajib la belikan kan anak sulung nureen tu jugak
klau tak nanti dia jeles & merajuk tau
kejap jerr emir main, pas tu dia ngan hal sndrik
skrg dh makin laju dia berjalan
tapi belum cukup stabil lagik
tu cabinet TV, dia panjat jugak
sbb rendah kan
meja study ellesya ni mmg xleh bg berdiri
nanti dipanjatnyerr
 wahhh... nak join daddy main badminton kerr???
ketuk sana ketuk cini
cake yg comel
nureen belikan untuk emir tiup lilin sebatang mlm tu
tp d sbbkan daddy byk keja, so balik lmbt
emir dh tdoq pon daddy belum balik lagi
ellesya terus request nk mkn
ellesya cakap sedap
kebetulan ada bentuk guitar plak atasnyerr
lagi la ellesya suka :)
_____________________________________________
jom singgah






Tuesday, April 23, 2013

posing sakan kami d fullhouse

assalamualaikum
autopublish

bila perut dah kenyang
mula la jelajah kat luaq plak
jom layannnzzz.....

comelnyerrr.... 
mcm biasa ellesya la haruss posing dolu
daddy & emir nk tompang bolehhh
bila emir plak yg dapat stereng
ambikkk... kakak sya kena la beransur
di kilasnya stereng tak mau lepas
request by ellesya
nak posing kat atas bonet
elok ja nureen letak emir, nak ambik pic ber2 jerr
emir dah nak turun
ellesya mmg ratu posing
emir kiss mummy yerr.. tq besday boy
klau dpt ambik kami ber 4 lg menarik kan
sopan sungguh la mummy berdiri yerr
hehhee

tq to en.soami
sudi bawak kami ke cini
yg penting anak2 hepi.. :)
______________________________________________
jom singgah




Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011