Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

bila masing2 tak sihat

assalamualaikum
autopublish

cerita bulan lepas
lepas ellesya warded ri tu
amal & zara plak warded
demam

amal - warded hospital kulim
kecian tengok amal
nureen mmg x berkesempatan melawat amal masa dia warded
amal ada mslh jantung berlubang
jadi bila demam, degupan jantung tersangatlah laju
so doc nak pantau, kena la tarok semua wayar2 tu


bernafas melalui mulut..
mulanya amal susah nak tdoq sbb tak biasa alhamdulillah... amal dah sembuh
tgu nak check out
masih lagi menunggu jawapan dr IJN berkenaan operationnya
(terkini - semlm abg nureen bg tau, amal akan menjalani pembedahannya selepas PRU 13, di jangka 7 @ 8hb 5 ni.. sama2 kita doakan semoga semuanya selamat, AMIN)

zara - warded hospital ampang putri
demam... muka comel sangat
comel sbb dok tgk drip tue hehehe
kenapa??? rasa pelik kerr???
tak tau diri dimana ya... heheh
nyenyak tidoq... alhamdulillah, zara dah sembuh

emir & ellesya jugak masih on off
emir ada cikit lg batok n selesema
moga cepat sembuh ya
lepas nureen amalkan …

sticky

assalamualaikum
autopublish

kereta idaman ellesya
baru buka kat queensbay :) ______________________________________________ jom singgah

http://www.shera.com.my/

satin wrap band snood

assalamualaikum sticky post plzzz scroll down 4 new n3

satin wrap band snood RM59.00
ok... ada sapa2 berminat? nureen tersilap order kat kak nureen sebenarnya dah smpi pon semlm barang ni sekali bila bukak, alahaiiii bukan yg nureen nak hehhee... so sape yg berminat boleh bg tau kat nureen komen jerr kat n3 ni n tinggalkan phone number ke apa ke yg boleh nureen hubungi..
mmg belum pakai pon, juz try skali jerr klau x der yg nak nureen pos kat kak nureen balik hehehe... sapa cepat dia dapat :)
ada yg bertanya...
yessss.... gambaq yg atas n bawah ni org yg sama
dan dia adalah kakak sulung nureen ______________________________________________ jom singgah

http://www.shera.com.my/

posing di mana2... hahhaa

assalamualaikum autopublish
dah jd kebiasaan kami sefamily p mana pon, asal nmpk cantik kami posing 2 3 keping habuan nk msk dlm blog nih
nak kata blogger tegar tak jugak, sbb tak leh nk bw semua blog kadang langsung tak bw.. huhuuu, maaf yer kwn2 tiap2 ari n3 mmg dh lama 'on schedule', hehhe jom layannnnnn keluarga bahagia kami, aminnnnn ;p
anak dara kami santai... ada gaya tersendiri 1. kuat cemburu 2. sensitif 3. garang 4. rajin 5. penyanyang 6. suka berdikari  7. pandai bergaya 8. ada style tersendirik
9. manja huiiiisshhh, kalau nk senarai ni, mau berkajang2 kan yg pasti, daddy & mummy luv U soooo much  marah plak ellesya bila d ajak bergambar sekali aduyaaaiiii, aku nmpk gemokkkk la huhuuuuu  daddy la agak blurrr bila anak dara tu yg tlg snapkan hehhee  singgah sebentar :)  emir dah stim.. mengantok kerr  dah kurus dah pon....
ada yerr katil mcm ni selesanyerr ellesya, hehehhe semua gambar di atas snap by phone camera tak bawak sbb battery abes huhuuu

_________________________…

pukul 1 pagi | ellesya tunggu daddy

assalamualaikum
autopublish

daddy skrg mmg hari2 balik lambat
jarang dpt main ngan anak2 waktu malam
ellesya bila rindu daddy kadang2 menangis
kadang tue, nureen baru ambik ellesya kat tadika
masuk ja dlm keta dia nangis "rinduuu dadddyyy" katanya

dah 2 mlm ellesya sanggup tunggu daddy
sbbnyerr, nak daddy bacakan buku crita tue
walaupon bdn x sihat, demam, ellesya tetap nk tunggu daddy jugak
kasih sayang seorang daddy yg terberbelah bahagi akan membahagiakan anaknya walau dlm apa jua keadaan ellesya mmg manja, tp walaupon manja dia pandai berdikari
apa saja nak buat sendiri, kecuali bila mai feel manjanya
dia nak kita yg buatkan hehhee
manja mungkin d sbbkan dia cucu sulung sebelah suami
cucu pompuan sulung sebelah nureen
anak kami yg comel, hehhe
dan jarak antara ellesya ngan emir plak 4thn

jadi.. apa kemahuan dituruti tp tengok pada keadaan jugak klau nak yg tak memberi faedah, kami tak belikan eh4x.. ni daddy yg bercerita ka ellesya??
hehhee....

love both of U sooo much ____…

hadiah besday emir

assalamualaikum
autopublish

dengan umur emir yg baru setahun jagung
nureen tak tau nak beli apa
so terjah toyrus minggu lepas
nureen ambik masa sejam dlm tue..
cari hadiah punya pasal
sbb klau beli jenis keta nih, mmg dah tau, semua masuk mulut
pantang emir nih
so apa yg nureen dapat setelah sejam berkubang dlm toyrus..... nin dia... CARS pillow
mmg sesuai la ngan emir kan abess dah jeep tu tolak tepi hahha
by phone x brapa clear kan tp emir tetap usha line dolu....
ngap... mmg masuk mulut la, hahhaha ni bukan untuk emir yerr
ni untuk ellesya
wajib la belikan kan anak sulung nureen tu jugak
klau tak nanti dia jeles & merajuk tau kejap jerr emir main, pas tu dia ngan hal sndrik
skrg dh makin laju dia berjalan
tapi belum cukup stabil lagik
tu cabinet TV, dia panjat jugak
sbb rendah kan meja study ellesya ni mmg xleh bg berdiri
nanti dipanjatnyerr  wahhh... nak join daddy main badminton kerr??? ketuk sana ketuk cini cake yg comel
nureen belikan untuk emir tiup lilin sebatang mlm tu
tp…

posing sakan kami d fullhouse

assalamualaikum
autopublish

bila perut dah kenyang
mula la jelajah kat luaq plak
jom layannnzzz.....

comelnyerrr....  mcm biasa ellesya la haruss posing dolu daddy & emir nk tompang bolehhh bila emir plak yg dapat stereng ambikkk... kakak sya kena la beransur di kilasnya stereng tak mau lepas request by ellesya nak posing kat atas bonet elok ja nureen letak emir, nak ambik pic ber2 jerr emir dah nak turun ellesya mmg ratu posing
emir kiss mummy yerr.. tq besday boy
klau dpt ambik kami ber 4 lg menarik kan
sopan sungguh la mummy berdiri yerr
hehhee

tq to en.soami
sudi bawak kami ke cini
yg penting anak2 hepi.. :) ______________________________________________ jom singgah

http://www.shera.com.my/