Skip to main content

ellesya memang sempoi abess

assalamualaikum

ellesya semakin matang
makin bijak berpikir & bijak menyuarakan pendapat
bab ramah mmg lebih ramah dr mummy dia ni haha

kat tadika plak.. katanya slalu kena marah & denda ngan cikgu
sbbnyerr... suka menyembang
bila d tanya.. knape sembang pon cikgu nak marah
sbb cikgu dok ngajar kat dpn, dia suka nak sembang ngan kwn2 dia kat blkg
hahhaa... sgt ramah kan
mcm2 nak pok pet2...

 kami memang ambik pakage "day care" utk ellesya kat tadika
maksudnyerr sampai petang la
sbbnyerr nak dia belajar utk mengaji skali
dan senang jugak utk nureen
nak ambik dia pas keja kan
x lak rushing lunch hour nak g ambik dia

tapi.... ellesya jugak suka sgt klau nureen ambik dia lunch hour
katanya dia nak belajar kat opis mummy dia ni
memandangkan jumaat 2minggu lepas 
agak free.. kebetulan nureen nak g Bukit Mertajam
opis no 2 bos nureen
so ambik dia & bawak g skali
 nureen nak g smbhyang
bos ckp "tinggai jerr kat cini, saya nak sembang ngan dia"
bos memang sporting.. hehe
skali nureen sudah sembhyg, ellesya baekkk dok ngajar bos nureen melukis
hahhaa... dia ckp dia jadi cikgu, bos nureen jd murid2
hahaaaa
 kebetulan jugak.. memb opis kat c2 (kak ina) bwk anak dia
syasya - 6 tahun... depa pernah jumpak sebelum ni
cumilll kan depa 2
ellesya mcm biasa, mudah mesra
nampak sebaya kan :)

knape nak control cun ni???
wat relax arrr hehee....

________________________________________________________
jom singgah





Comments

mama lieyna said…
Waah jumpa geng kt opis mummy ye..syok la depa tu..
Control cun memasing..hehe..comel2x.. :-)
el said…
best lau dpt bos yg sporting mcm ni
nanakimie said…
hehe....boleh bayang kan gaya elesya pot pet pot pet tu:)
kayyana said…
seronoknye kalau boleh bawak anak p opis.. tp ellesya pandai bwk diri.. yana kalau bwk si abang tu mai opis sat g die da ajak blek.. adoiii
Myra Jay said…
Memang nampak sebaya dan sama tinggi je 2 orang ha :D
wantie said…
wah..sekali jadi cikgu. cayalah elly.
sue zainun said…
salam :)

eh jadi cikgu..kalau mcmni mmg ada ketokohan utk jd cikgu...hihihi
Qhaifa Nur said…
suka berkawan ellesya ni..
Nafira usof said…
bagus lah mudah berkawan.. gi mana2 pon senang dapat kawan kan~
Zura@Iwan said…
sng la kalau bleh bw ank kt opis noh..
aku pon mau..hehe...

elly ramah..smpi bsr taw..
hehe..bagusnya Ellesya ni..kalau bwk p opis hari2 pon takpa kot..ade kawan plk tu,mesti Ellesya rasa best kan datang opis mama dia..
Bestlah bos sporting..hehe.. :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

ASSALAMUALAIKUM
TM penang menganjurkan pertandingan memasak bubur asyura semalam, nureen join utk group zone 1 so seseawal jam 8.15 pagi bermulanya kami xtvt memasak beramai2.. jom kita tgk..
harus la kan bergedix dlu group kami 4 org shj pompuan lain semua lelaki yuana, nureen, kak rosnah & kak sofia
bersedia utk dipanaskan
kaum lelaki bhgn mengacau & memotong kami kaun pompuan bhgn mengupas & menghias tak lupa jgk merasa hehehe
kayuh lekaih kayuh jgn smpi berkerak
masing2 tunjuk skill
nureen x ketinggalan yerr action jerr lebih bkn nureen dok kacau sgt pon lenguh kan juz tgk jerr
klau bab nk bergambo senyum smpi telinga
tukang nk potong buah labu tue serah kat hazlizan dia bab2 tue terror la
tp bhgn dalamnya kak ros jgkkk.. hehee
team leader ditemuramah mengenai rahsia recipi
dinilai semasa memasak
dah makin pekat
yehhhh... siap dihias oleh nureen & yuana
selebihnya utk diagihkan kepada staff2 
utk hiasan
dan apabila dikombine... sempat jgk nureen terjah khemah lelain masing2 ada cara tersendiri …

Lebaran 2017

assalamualaikum.....  autopublish
 gini la kan bila nk bergambaq sefamily, ada ja yg free style...

 selepas blk smbhyg RAYA, kita photoshoot sekejap yer
mana yg sempat kita snap, ada kat dlm n3 ni...



fil & mil


Luvly husband


Cucu sulung with wan & tok


cucu 2nd


nk salam kena umpan ckp nk bg duit raya la bg cokelat la.. adoiii


Yg ni ada kata photostat...
mintak ampun & maaf yer da, maap zahir & batin


aci nk selit gak pic ni... kot doa2 kalian, cheq akan kurus lagi
hihihiii....

 anak sulung wit daddy
alhamdulillah, pertama kalinya thn ni ellesya puasa penuh sebulan


anak teruna yg agak shy2 cat
Eshal si pokpet2.. sebln 2 ni kemain mulut dia tau x kenal dia diam, dh kenal tanya itu ini... jenuh nk menjawap tgk, bersungguh2 ciom tangan daddy...
anak mummy yg slalu kena marah, yg rajin membantu, yg byk sabar moga terus success yerr
 bkn sng nk bergambo ngan anak teruna ni


manja, byk mulut, lincah, menjawap pon ya hihi
ni la anak no 3


 happy family

siblings...

C.O.F.F.E.E

assalamualaikum.....  autopublish 
bila mak bapak suka kopi anak2 pon sekaki la.. kita kadang x dan nk minum, deme srruuuppp srruppp dulu... licin.. hahahaa... jom layannzzzz....





sekali skala bw lepak2 lepas sek.. 
XOXO

 _______________________________________________________________________


www.getshera.com