Monday, July 23, 2012

BR di mana2

ASSALAMUALAIKUM
autopublish

selasa 10/07/2012
otw balik ke penang kami singgah lunch kat hentian sg buluh
tapi lupa nak snap pic
kami mkn sate kajang hj samuri

tp ellesya tak mau mkn juz minum ja
so kami tapau la cikit utk dia mkn dlm keta nanti

ellesya mintak tukar keychain A&W tue dia nk clr blue, yg dia dpt clr red

skali clr blue dh abes stock la juz ada yg merah ja
moncong la dia sekejap

tapi bila masuk ja Al-ikhsan
siap menari2 bila jumpak cermin

daddy berkenan slipar tue.. tp kami x beli pon
ellesya mula nak main bola
daddy suruh letak balik, ada amaran
bola x leh main

ellesya terjah fitting room plak
dibeleknya bibir dia yg luka
ntah masa bila la dia jatuh nureen pon x pasti

sebelum meninggalkan hentian sg buluh
ellesya mintak nak main kejap

Nureen : kakak sya main la.. panas kat c2, nanti berapi pungkoq
Ellesya : x pa.. 


sekejap jerr dia main, sekadar melepaskan gian @ kempunan





Ellesya : mummy, pungkuq sya tak berapi pon
Nureen : hahhahaaa...


perjalanan diteruskan
kami singgah plak kat hentian tapah, daddy mengantok
so kami singgah minum kopi kejap



inilah yg dikatakan BR dimana2..






nikmatnya bila bleh dpt mkn BR cotton candy ni

maaf yerr, jgn ada yg terliur plak hehhe

12 comments:

eB said...

geng aerish la maknernyer nih yer :)

watyz said...

amboi... syok nye makan aiskrim tu... :)

Myra Jay said...

Hheee, sedap tengok Elly makan aiskrim dengan penuh kenikmatan ;D

eima said...

suka sgt eskrem ek ....

Nens Collection said...

hehe..comel jek jawapan die bg kat mama die..

sedappnyerr eskim..

Imah Dinor said...

terliur la acik imah tgk....

Imah Dinor said...

terliur la acik imah tgk....

Zie said...

memang terliurlah dibuatnya.. hehehe, anak2 tak kira panas ke apa kalau bab main semua tak pa.. huhu

|| NaFiRaa || said...

hahaahha.. tergelak zura bila elly tanya punggung dia tak terbakar pon.. hahahaha.. sabar jelah..

ini baru betol2 hantu aiskrem.. mana2 pergi mesti beli aiskrem..

MamaEma said...

dah terliur pun nureen..hehehe

KhaiRin : anies said...

dpt BR smpi x sempat ddk ya ellesya... mmm sian emir x dpt mkn BR lg ;-)

izz iizza said...

sedap tu..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011