Tuesday, July 24, 2012

sejam sebelum berbuka

ASSALAMUALAIKUM

ahad lepas
blk dari kg kami decide nk berbuka kat queensbay KR
6.13petang kami book meja & juadah skali
daddy teringin nk mkn dessert dia sebenarnya

sementara tgu daddy membuat pembayaran
nureen dok melayan ellesya yg skrg ni pantang jumpe cermin

pose sexy & manja dari ellesya

emir yg steady.. sabar menunggu lif
emir dh bebas... bebas pakai sarung tangan hehhe
nak kemana kami???
ada lagi sejam sebelum waktu berbuka

cini la kan... teman ellesya main2
dari kg lagi dh ckp nak main lompat2..
ayunya dia.....
asyik dia dok main xlyophone

emir tgk jerr la kakak dia main

dah kenyang sebenornya baru pas minum susu

x kan nak tengok ja kan
ni mummy dia terlebih xcited hahaha

sukanya dia....

emir : yeaaaaa... boleh naik



ellesya bila dh dpt kwn x der hiraukan dah kami kat cini

dpt duduk kat krusi bulat pon dah hepi kan
tgu la bila emir dh pandai nanti hehehe :P

mana la ellesya dpt belon tue

bila dkt baru kami dgr sebenarnya amoi tue dok ckp cina ngan ellesya
tapi ellesya bantai jer ckp melayu
dah jd seropa ayam ckp ngan itik dah hahaha...

lebih kurang 45minit kami dicini baru kami turun ke KR
nantikan esokyerrr... menu2 yg bakal menggugat selera hehhee

19 comments:

eB said...

wahhhhhhhhhhhhhh best buker kat luar....
elly tuh teror ckp cina yer? sbb dier phm . ;p

Anum said...

syok kan buka kat luar

KhaiRin : anies said...

suka nyerrrrr emir!

Laiciberry said...

semangtnyer bdan emir kak

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waa.. menggedik sakan anak dara.. =)
Emir pun dh bambam.. =)

Syima ~Mama Kyra~ said...

Bestnya Kenny Rogers..my fav too..
bila la kami dpt berbuka di luar :D

Imah Dinor said...

ha..hari k2 dah bbuka kat luar..syoknya...paling gumbira elly la ye siap boleh main2 lg kat PG tuh..

|| NaFiRaa || said...

bestnye berbuka kt KR.. tak pernah terjah lagi kat sana..hehehe

sonok lah elly dapat main yer.. emir dah makin bam bam dah.. geram!

Zie said...

emir dah pandai nak naik yer.. tunggulah sikit hari lagi...

Qhaifa Nur said...

geram tengok emir...semangat betul
KR sedapnya........

Mamamya said...

seronok juga b'buka kat luar kan...x yah penat2 masak...hehehehee...

Mamamya said...

sambung....(x habis taip dah t'punlish plak )

esok org gomen gaji...nak pujuk2 en.suami b'buka kat luar lah.... ^____^

wantie said...

berbuka ngan KR. haish.. best nye korang.

Salina@IbuAqil said...

Amboi!!!
Syioknyer main..
Bkn main lagi anak dara sorang tu berposing.. ;D

Kesuma Angsana said...

seronok betul budak2 tu ye

mamalieyna said...

best.... belum sempat berbuka kt luar lagi...huu~

emir tekun..tunggu sket lg, dh besar sket, bleh join main sama dgn kakaknye..hee~

watyz said...

gebu nye emir.. :)

wan nurul hezrina said...

boolattt nya emir..geram taw..suka masa elly duk bersimpuh2..cun n sopan

izz iizza said...

x lama lagi boleh emir lak la yg main ya..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011