Monday, July 2, 2012

zaman kegemilangan

ASSALAMUALAIKUM

4U2C 
sape peminat setia drg nih??
adakah org dibawah???
hahhaha...
masa ni daddy darjah 5 (1994), SIL tingkatan 4
drg ni peminat 4U2C ke???
1st impression nureen bila tgk gambo daddy ni
nureen ckp mcm haziq yg dlm tom tom bak tue
hehehhe
daddy yg berbaju putih tue ya
agak berisi
daddy masa ni masuk pertandingan menari zapin
wahhhh.... lembut yerr bdn daddy
melentok2 lagik.. hehehe

i love U so much

bulan june sempena bulan kelahiran daddy
so minggu ni n3 byk pasal daddy la yerr

nureen terima sms dr eB td
aed anak teruna eB baru keluar emergency
dehydrate : demam panas & muntah terok
sama2 kita doakan semoga aed cepat sembuh
AMIN..


19 comments:

eima said...

zaman dulu2 camera main guna kodak takde digital cam sekarang nk setting bg center pun payah ... byk gambar senget lr dr frem.....



comey ek daddy zaman kanak2 die ...

Zie said...

Gambar dulu2, kenangan terindah tu,
4u2c... Emmm semua minat rasanya...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ha ha ha mengulit kenangan teringat deme dulu suka gantung CD kat leher wat rantai kan

KhaiRin : anies said...

mesti hafal lagu2 4U2C ni hehehee

Nens Collection said...

ololo...comelnyerrr...hahaha
kenangan sumetuh!..muka x berubah tang pipi tu..chubby..hehe

wantie said...

ada tak tetiba dia menari zapin depan ko nureen?

ada jugak le gambar dia masa dodulu noh. Husband kak t, ntah ke mana gambar pun tak tau le.

izz iizza said...

Ya Allah bertimpa-timpa jer dugaan kena kat eb ni..mudah-mudahan berakhir dengan baik..

kiut jer daddy elissya tu masa kecil..:)

Qhaifa Nur said...

seronok tengok gambar masa lalu...
patut eB asyik cuti aja rupanya anak sakit...semua pernah merasai..

manja209 said...

hehehe...lwk kn tgok gbr dlu2.aku pon minat 4u2c jgk dlu2
**hrp aed cepat baik la

Myra Jay said...

Semoga Aed cepat sembuh..
Dugaan untuk eB tu..


Gambar en Nasir tang air muka ada sama ;)

ct rahani said...

wah nostalgia gitu.. hehe..

sama2 kiter doakan utk aed semoga cpt sembuh hendaknya.. amin..

shark said...

mengimbau kenangan sungguh :)

|| NaFiRaa || said...

comelnye en. Nasir zaman muda2.. kekekeke..

MamaEma said...

ada gaya 4u2c gambar atas sekali..heheh

semuga aed cepat sembuh

Salina@IbuAqil said...

Amboi2!!!
Ingat td daddy salah satu anggota kumpulan 4U2C jgk..
Ada gaya tuh..
Hik3!!!
Moga AED cpt sembuh..
Amin!!!!!

fieda said...

wah..nostalgia gitu...

la sian Eb..dugaan tu utk dia..moga anaknya sembuh seperti sediakala..

mamalieyna said...

tetiba teringat la jugak..hee~

Allahuakbar.. harap2 cepat baik Aed...kesiannye..

nini said...

wa....kenangan tu......hehehe...mesti tersenyum sendiri bila tengok balik gambar2 lma..=D

Anonymous said...

Magnificent web site. Lots of helpful info here.
I am sending it to several pals ans also sharing in delicious.
And naturally, thanks on your effort!

Here is my weblog - live cam for free :: :
:

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011