Tuesday, July 17, 2012

dari ALAMANDA terus ke BANGI

ASSALAMUALAIKUM
autopublish

lepas jer kami g wedding kat putrajaya
kami singgah kejap kat alamanda
ada la dlm 1/2jam jerr
nk carikan hadiah buat 2 pupu en.soami
besday dia ari jumaat lepas
yg hanya terlintas masa tue
jam tangan
so msk ja alamanda terus tuju swatch

wahhh... dah pandai pilih ke???

khusyuknya dia....

ellesya.. mmg pantang nmpk BR kan, wajib la beli

dia pon dok pilih jam utk diri sndri
tapi kami tak belikan pon sbb besar kan jam2 tue semua
utk ellesya yg baru 4thn ni

walaupon kami x beli, ellesya tetap relax jerr
sbb BR tetap dihati
layanzzzz......

comel tol mimik muka dia
penuh nikmat menikmati BR cotton candy

ni kes kami x der syiling nak bagi dia naik
so muka tue agak frust la

mmg sekejap jerr kami singgah alamanda
pastu terus g bangi, bandar seri putra

dah 2 kali kami terjah cini tapi lupa ambik gambo tapi kali ni
sempat jugak bergambar sebelum balik
ni la BFF nureen, baru balik dr umrah hari ahad lepas
ahlam nabihah namanya
kami kenal sejak form 1 (1996) tapi betol2 rapat masa form 4(1999) smpi skrg
kami sama2 team netball masa sek men dlu
dia C nureen plak GA

sekejap jerr kami kat cini
sori yerr ahlam, x dpt dok lama2 kat umah hg
mlm tue ahlam sms nureen
dia x puas main ngan emir, kejap sgt kami singgah
InsyaALLAH lam, ada jodoh ujung thn ni kita jumpak lagi k
aku doakan moga ada rezqi utk hg plak yerr
dh 5thn ahlam kawin tapi belum ada rezqi lagi utk menimang cahaya mata

dia tak lupa belikan FM OMAN & minyak wangi utk nureen
best2.. tq ahlam..

12 comments:

eB said...

MINYAK WANGI TUH CANTEKNYER. Eb LAKS PEKENAN :)

Kakzakie said...

Belum rezeki dia walau dah 5 tahun menikah. Insya-allah adalah nanti..

Nens Collection said...

insyaallah murah rezeki sis ahlan nnt..

emir mmg cute la..dh dobot2..comeyyy

Kesuma Angsana said...

blum rezki kawan tu! nnti klau dah ada satu pasti berderet2 lepas tu hehe

Mamamya said...

wahh..bestnya dapat ole2 dari BFF...cantik n unik botol myk wangi tue..

xper..insya'allah ada rezeki utk kawan nureen tu...amin.

wantie said...

cutenya elly makan ice cream depan cermin tu.

ha.. jumpa BFF memang best.

Qhaifa Nur said...

comel ellesya bergaya depan cermin...
best dapat hadiah lagi........

dhiera said...

dah lama tak datang sini. akak dah abes pantang ye? baby tu comel sangat!

KhaiRin : anies said...

nureen, mcm familiar la BFF nureen ni

Imah Dinor said...

jalan jauh nampak si tembam2 ni...

Nad @ MamaZN said...

moga ada rezki ahlam nnt utk menimang chy mata....

Zie said...

cute je elisya nih...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011