Friday, July 27, 2012

ramadhan yg mulia

ASSALAMUALAIKUM

 kami dikg weekend lepas
dapat dengar mak baca Al-Quran


ellesya mendengar smbil bermain

emir dok layan mata yg mula layu

sempat lg menyembang ngan daddy

huwawaaaa.. mengantok sudahhhh....

19 comments:

Anum said...

comelnya baby dia....
ketenangan sebenar apabila mendengar ibu mengaji

watyz82 said...

makin syomel la emir tu. geram tgkkan pp dia...

eB said...

eB geram ngan pipi emir tuh
^__________^

ct rahani said...

alololo comelnya emir. geram betul tgk pipinya yg gebus tuh.. :)

eima said...

sronok dpt balik kg ....

Salina@IbuAqil said...

Dapat gomol si Emir tu nyamannya.. ;)
Happy weekend & TC yer.. ;)

Zie said...

berbuka dgn keluarga best kan?... zie dekat nak raya baru balik kampung berbuka dengan mak.

manja209 said...

tembam pipi emir..
blh geng nga damia..:)

Huda said...

hehehe..lama2 mata dia layu ye :)

MamaEma said...

ema balik dah dekat nak raya...Al-Quran besar tu sama dgn FIL punya...

Mamamya said...

tahun ni x b'peluang nak b'puasa kat kampun.. (sedihhhh...) sbb tgh menunggu hari nak b'salin.... mesti seronok kan b'buka dgn mak...

wantie said...

tengok Al quran tu tetiba teringat kat nenek. Dia baca al quran yang besar gabak gitu la. sebab dia ckp yng standard tu mata dia tak nampak.

kak t pulak suka yang kecik kecik. senang nak carry. ye la kan. boleh sambung baca bila balikkampung nanti.

|| NaFiRaa || said...

gebunye pipi emir~ geram nak gomoi2~

KhaiRin : anies said...

emir tu sbnr nyer nk ikut tok dia ngaji skali ;-)

LYAfrina said...

besarnya al-quran tu..msti luas je mata nk membacanya..

|| NaFiRaa || said...

Nureen.. zura ngan kak eliss tuh bukak adik beradik tau.. kak eliss tuh senior zura masa kat UiTM dungun dulu.. tapi kami sgt rapat.. cam adik beradik.. sampai skrg pon still contact.. kak eliss duk Klang..zura duk shah alam.. dekat2 jek.. heheehhe

izz iizza said...

besarnya Quran tu..

nn lylyn said...

besarnye quran tu..

el said...

puas aku tgk muka emir ni haha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011