Wednesday, July 4, 2012

~wordless wednesday~

ASSALAMUALAIKUM

..:: CBTL::..
coffee bean tea leaf

chicago cheese cake & royal choclate cake














bila ellesya jd PhotoG


wajib singgah









17 comments:

eima said...

asek pi berjalan kan emir ni ..syok die ....

Zie said...

wuii cheese kek.. hu hu dapnya

Elisya wajib main kan.. sonok dia, adik tu tak sabar nak join kakak

mama tisya said...

suka ice blended coffee bean...kek tu pn sedap...yum222

el said...

kek lagi
adoyaiiiiiiiiii
tangkap leleh je daku kt sini
giler byk gambar smpi cicah lantai blog ahaks

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah nampak sedap la coklet kek nureen makan tu, terliur auntie tau

Anum said...

hapy family

Nens Collection said...

kak nureen dh kurus balik da..jelesnyerrr...!!!!

perut pon xde..leh jd ratu kebaya la raya ni...

sedapp nmpk kek choclate cake!

east said...

sdpnya..klu nurul hari2 mkn camni mmg leh gemmm..

Fieza79 said...

weee cheese cake..sedaapp..huu

best nya la kan bwk org baru jln2..heavenn..!

Huda said...

tgk kek2 tu sedapnye..rasa nak baking cake je jap lg :)

KhaiRin : anies said...

ms zaman 'murah' dulu... kek @ CB ni mmg wajib beli..at least 2 slices..

lani... mmmm

makin tembam la emir! kalu dtg sini, bw la emir, nureen ;-)

wantie said...

hai emir, tengok je akak dia main menan menan tu. pas ni emir plak ar.

cepat besar k, leh main sama sama kakak elly

Qhaifa Nur said...

makan, jenjalan , main bestnya buat ellesya dan emir...

izz iizza said...

nureen memang penggemar kek yer..ashik makan kek jer..:)

|| NaFiRaa || said...

bestnye jalan2 1 famili.. spend quality time dengan mereka...:)

pena rozie said...

sedapnyer kek.....

eB said...

mmg geram la tgk pipi labuh dier tuh. aum aum ;p

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011