Tuesday, July 31, 2012

cucu mak yg ke 5

ASSALAMUALIKUM

sabtu lepas
kami sempat balik kg (balik hari) 
nak tgk cucu baru mak yg ke 5
anak sulung abg nureen (kawin bln 6/2011)
alhamdulillah mak & anak selamat bersalin di hospital kulim, kedah

amalul amsyar bin mohd qusyairi
(harapanku yg cergas)

tarikh : 25 / 07 / 2012
berat : 3.25 kg
panjang : 50 cm

saja nureen letak emir sebelah amal
emir nangis sbb ngantok
tapi..................

emir terkedu seketika bila amal terkejut dengar emir menangis
terus amal plak menangis
tgk la muka slamber emir, dia tercari2 sebenarnya
dari mana suara tangisan tue hehehe

hehhe... mmg slamber tol muka emir kan...
mcm muka org tak bersalah pon hado...

fokus sikit muka slamber bambam mummy ni 
emuah....

eh3x... bleh dia gelak yerrr....
hahhaha....

seriusnya.... :)
emir dpt sepupu baru yg hanya beza umur 3 bln :)
bln depan insyaALLAH adik nureen plak
kali ni ellesya plak yg dpt gang :p

20 comments:

eima said...

emir pelik ...sbb die ingat die je baby nye .. rupenye ade lagi baby lain ...hehe

eB said...

dier pelik ader rival la tuh. hik3

KhaiRin : anies said...

agk nyer suara amal lbh kuat kot drpd suara emir...tu yg terkkesima sjap hehehehe
emir..emir...

manja209 said...

wah emir..ketak2 paha dia
geng la nnt...bambambom
slamber je diakn wat muke xbsalah..hehehe

eB said...

nuren bc blog eB sblom msk blog sedniri yer?
hik3..
eB dh komen awal2 pagi utk 2-2 n3
^______________^

syazie blog said...

comelnya...nak tengok gak anak shery...tp still x sempat lg nak balik kg...tnggu shery mai sini la b4 dia balik Johor...

Imah Dinor said...

wah menambah2 cucu ye mak nureen tahun ni...comel je emir nangis...

Salina@IbuAqil said...

Emir ingat dia juara menjerit erkkk??
Hi3!!! Rupanya ada juara baru..
Hik3!!!!

Myra Jay said...

Amal terkejut dengar Emir nanges la ni ;) Comel je muka tercari-cari tu :D

Huda said...

hehehe kelakar lak diorg ni..sorg nangis sorg lg terkejut n menangis gak :) emir selamba je ye.

wantie said...

lor.. kok sama tarikhnya ngan Aleesya. hihihihi....

Qhaifa Nur said...

comelnya cucu nenek...
ni pun tengah tunggu adik hubby bersalin, hari ni kot.......

watyz said...

agaknye dia pelik ade org ajuk dia nangis kot.. hehehhe

Mamamya said...

iskhhh...geram sungguh tgk emir ni tau..tembam sungguh lah... ;) makin b'tambah lah cucu mak nureen yer..akak tahun ni pun ada 2 org anak sdra baru + anak akak yg bakal lahir ni jadi 3 ^____^ makin meriah lah raya tahun ni....

***hati b'debar2 menunggu hari ni... (w'pun bukan kali pertama)

Zie said...

wh emir ada kawan yer... semangat jugak sepupu emir tu...

Kesuma Angsana said...

geram betul KA tgk bby2 ni!

|| NaFiRaa || said...

bila kawan dia nangis.. emir leh sengih2 plak.. wat muka tak bersalah jek.. comellll sgt~

MamaEma said...

hehehe..sorang nagis sorang diam..bila dgr org lain nangis dia pula diam yer..emir..emir.

LYAfrina said...

wahh..kiranya sebaya dgn emir la ni..

wan nurul hezrina said...

relex jer muka emir..hikhik siap senyum sinis jer

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011