Friday, July 13, 2012

destinasi di tuju....

ASSALAMUALAIKUM
autopublish

semlm, khamis, nureen msk keja lmbt cikit
bawak emir g cucuk 3bln
berat : 6.4kg
Tinggi : 58cm
masa cucuk nanges, dh tarik kuar jarum terus diam
gd boy lah anak mummy ni...

**************************************
hari ni warga penang replacement cuti lagi
sempena harijadi 
yg dipertuan negeri p.pinang
hehehhe... yahooooo....

**************************************
seperti yg nureen maklumkan sblm ni
kami akan ke sepang jumaat malam mgu lepas
tapi tak jadi, kami gerak petang sabtu

so dlm perjalanan ke sana hujan
emir mmg tdoq ja la
ellesya la yg byk mulut dlm keta
penghibur supaya daddy tak mengantok
nureen sempat snap 2 3 kpg gambar masa singgah kat R&R tapah






tak sabar kan nak tgk kemana destinasi kami sepanjang 4 hari kami di sekitar sepang, putrajaya, bangi, shah alam & klang
kami x sempat pegi ampang pon hehhee
lain kali kami terjah
nantikan n3 minggu dpn yerr

 x sempat nk BW semua umah kwn2
curi2 ja masa kat opis, byk keja la huhuuu

17 comments:

eB said...

tgk pipi si emir tuh. grrrrr3...
eB dh leh transfer gambar. gam pakai gam gajah, sbb kalo yg pth tuh x gam x leh nk read. hik3...

ari nih agak busi sbb smalam cuti. monday kot eB emel eh? asap. :)

Huda said...

bestnye jalan2..lama dah x jalan2 :) emir si bulat..bak kata eb..gerrrraaammm :)

KhaiRin : anies said...

kejap je emir da 3 bln ya..

Qhaifa Nur said...

besar dah emir...geram tengok pipinya....

izz iizza said...

debabnya emir..jauh berjalan nureen sampai ke sepang ni..:)

Mrs. Norrie said...

kenapa si kakak mcm tuh? Ya Allah semangatnya bb u...geram!

Azian Elias said...

YA ALLAHHH.. babam nya.. cute.

Kesuma Angsana said...

wei emir.. geram betul KA nengok

ct rahani said...

geram betul tgk pipi emir yg bambam tuh.. comel.. :)

Zie said...

betul tu tarik jarum keluar terus diam hehehe

wantie said...

best la elly sebab dah ada teman bila jenjalan jauh juah. kalau dulu ni dia sorang je kan..

Salina@IbuAqil said...

Emir!! Bak gigit skit pp bambam tu..
Gerammmmmmmmm!!
Nureen TC dear.. Happy weekend.. ;D

|| NaFiRaa || said...

cepat2 update k~ tak sabar nak tahu gi mana..:)

Cho Zila said...

syiok jalan2 sekeluargakan... cuti best.. comeljer budak dua orangtu.. kalua tak meragam senang nak berjalan

NEKCIK said...

alhamdulilah sihat dan gebus nya Emir..

Imah Dinor said...

tebam betul si emir ni....

mamalieyna said...

UUUIH MMG SEMANGAT INI BUDAK EMIR NI..HEHE..3 BULAN DH 6 KG LEBIH DAH..TGK PIPI DH TAU BUMBUM..GERAM..^_^

HAPPY WEEKEND~

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011