destinasi di tuju....

ASSALAMUALAIKUM
autopublish

semlm, khamis, nureen msk keja lmbt cikit
bawak emir g cucuk 3bln
berat : 6.4kg
Tinggi : 58cm
masa cucuk nanges, dh tarik kuar jarum terus diam
gd boy lah anak mummy ni...

**************************************
hari ni warga penang replacement cuti lagi
sempena harijadi 
yg dipertuan negeri p.pinang
hehehhe... yahooooo....

**************************************
seperti yg nureen maklumkan sblm ni
kami akan ke sepang jumaat malam mgu lepas
tapi tak jadi, kami gerak petang sabtu

so dlm perjalanan ke sana hujan
emir mmg tdoq ja la
ellesya la yg byk mulut dlm keta
penghibur supaya daddy tak mengantok
nureen sempat snap 2 3 kpg gambar masa singgah kat R&R tapah






tak sabar kan nak tgk kemana destinasi kami sepanjang 4 hari kami di sekitar sepang, putrajaya, bangi, shah alam & klang
kami x sempat pegi ampang pon hehhee
lain kali kami terjah
nantikan n3 minggu dpn yerr

 x sempat nk BW semua umah kwn2
curi2 ja masa kat opis, byk keja la huhuuu

Comments

eB said…
tgk pipi si emir tuh. grrrrr3...
eB dh leh transfer gambar. gam pakai gam gajah, sbb kalo yg pth tuh x gam x leh nk read. hik3...

ari nih agak busi sbb smalam cuti. monday kot eB emel eh? asap. :)
Huda said…
bestnye jalan2..lama dah x jalan2 :) emir si bulat..bak kata eb..gerrrraaammm :)
KhaiRin : anies said…
kejap je emir da 3 bln ya..
Qhaifa Nur said…
besar dah emir...geram tengok pipinya....
izz iizza said…
debabnya emir..jauh berjalan nureen sampai ke sepang ni..:)
Mrs. Norrie said…
kenapa si kakak mcm tuh? Ya Allah semangatnya bb u...geram!
Azian Elias said…
YA ALLAHHH.. babam nya.. cute.
Kesuma Angsana said…
wei emir.. geram betul KA nengok
ct rahani said…
geram betul tgk pipi emir yg bambam tuh.. comel.. :)
Zie said…
betul tu tarik jarum keluar terus diam hehehe
wantie said…
best la elly sebab dah ada teman bila jenjalan jauh juah. kalau dulu ni dia sorang je kan..
Salina@IbuAqil said…
Emir!! Bak gigit skit pp bambam tu..
Gerammmmmmmmm!!
Nureen TC dear.. Happy weekend.. ;D
|| NaFiRaa || said…
cepat2 update k~ tak sabar nak tahu gi mana..:)
Cho Zila said…
syiok jalan2 sekeluargakan... cuti best.. comeljer budak dua orangtu.. kalua tak meragam senang nak berjalan
NEKCIK said…
alhamdulilah sihat dan gebus nya Emir..
Imah Dinor said…
tebam betul si emir ni....
mamalieyna said…
UUUIH MMG SEMANGAT INI BUDAK EMIR NI..HEHE..3 BULAN DH 6 KG LEBIH DAH..TGK PIPI DH TAU BUMBUM..GERAM..^_^

HAPPY WEEKEND~

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017