Wednesday, July 11, 2012

wordless wednesday

ASSALAMUALAIKUM

isap jari
sebelum mandi
suka tengok atas
hambik... kena la letak bantal
baru tak tgk atas

selepas mandi
mcm tgh dok pikiq ja kan
rock bebeh
mmmm
bila 2 2 dah mandi, asyik dok main atas katil









ellesya : emir tendang selimut la mummy.....

Ellesya : emir duduk diam2 k, kakak sya nak jawap phone jap

20 comments:

e!ya said...

Emir makin hari makin bambam kan geram nengok...

Nens Collection said...

emir lagik besar dr kakak ni..hehe
makin geram tgknyerr..hehe

Anum said...

sayangnya akak pada adik
so sweet

watyz said...

adus.. geram tgk dak bam bam tu.. baik kakak dia jaga kan...

Kesuma Angsana said...

ee geramnyer tgk emir yg montel tu. rasa nk gigit2 lah

el said...

seronok kakak sya
ada teman nak main skrg
hehe

KhaiRin : anies said...

sapa la yg dengki letak kn bantal hehehe

kasihredha said...

bambamnya emirrr
geram nak cium
kalau dapat jumpa
confirm kena cium dgn auntie

eima said...

bolat gile emir kan ..huhuh

mimie.. said...

comellll.......
geramnye tgk pipi dia yg tembam tuuu :)

wantie said...

kak t pun masa Aleesya kecik bagi pakai barut ikat ikat tu jugak

last malas nak ikat pi beli hat prapp.. senang sket.

2 org ni wat geram je tengok. nak cubit pipi buah setoi tu volehhhhhh?

HazeL said...

mmg bambam la si adik....geram tgk lengan...belom part peha lagi tuu...

|| NaFiRaa || said...

semangat nyer emir.. geram nak gomol2.. tang pipi tu tak menahan tengok..:)

Qhaifa Nur said...

cukup takut kalau anak pandang atas, ada bendalah yang dipandang......
kakak sayang adik yup...selimut sama-sama....

eB said...

aduyai geramnyer. . sbb tulah kakak aerish cubit. hik3...

LiYa HaNiF :: said...

pandai kakak layan adik yerk.. ^_^

nanakimie said...

bambam da emir:)

p/s:click sini tadi nak ngk entry snow walk icty^-^..nana da lma teringin nk p,xlepas2 lagi..huhu...

Salina@IbuAqil said...

Alahai comelnya kakak & adik ni..
Kak elly, untie pinjam rambut tu bleh?!
Adik emir, meh untie nak gigit skit pp bambam tu.. Hu3!!!

izz iizza said...

gerr..geramnya tengok..debab sangat emir nih..

Mama'cfa♥ said...

salam nureen..sht ke? lame xsinggh cni sbb ilang dri list blog kite.. wahh tau2 sudah ade scnd bby....comel...kakak elisya pun da besha...semoga bhgia n ceria selalu ye...kim slm pluk cium kt bby emir

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011