gembirakan hati anak2

ASSALAMUALAIKUM

kami terjah umah ke 2 kami Queensbay
lepak2 santai cuci2 mata di J-Co
nureen yg ajak daddy g J-co nak mkn donut
last2 nureen tak makan pon
ellesya & daddy je yg mkn
layannzzzz



yogurt ni mmg sodap

topping faveret ellesya - nata de coco ja
so kami tambah almond + peach + mandarin

purple yam utk ellesya 
snow white utk daddy

Daddy : tue dok usha line nak jilat topping ja la tue
Ellesya : (senyum dengan jelingan mata yg tajam)

mmmm lazatnyaaaa.... (dlm hati)

yeahhh.. mmg ellesya suka jilat yg cream dia ja
mkn alahaiii cinonet jerr

emir pakai topi dh seropa masterchef plak nureen tengok

masing2 dah kenyang

menabung kejap yerr
emir : cakkkkk

eh, ngendap tue nak ambik balik ke??

melompat2 suka bila syiling dok berputar2 dlm bulatan tue

asal nak cuci mata ja singgah cini
tapi................

ellesya mcm biasa akan coba try kasut yg dia suka

last2 dia sambar yg ni
so daddy la kena bayar yerr

beli terus pakai k... ahakkk


saiz 5, saiz 7, saiz 8
akhirnya pilih saiz 8

amboi... segak dah anak mummy ni
tak cukup ngan cermin ni ellesya g cermin lagi satu

eksyen tol gayanya

dah dapat kasut baru terus lari g kedai swatch plak
amboi3x....
tetiba dengar ada org panggil nama daddy
sayup2 dari jauh

kami terserempak ngan kwn se'poli' dulu la...
masa wedding dia nureen x pegi, daddy ja pegi ngan abg dia
dah dpt bb pon kami x sempat terjah

ciannya.. bb rania demam
mama & papa bawak jln2 nanti baek la kan
hehhee

ni la 1st time nureen jumpe wife dia
bila ckp nak ambik gambo jek ellesya terus posing
amboii... posing gaya dapat kasut baru

bb rania dok gelak2 kat ellesya dengan telatah 
ellesya yg dok lari2 pusing bulatan kat c2
pandai ellesya hiburkan bb rania kan 

dah abes sembang ellesya lari ke swatch lagi
dok ajak kami singgah cini
ada jam yg dia nak
huuiiisshhh.... mana la ada saiz dia

Ellesya : daddy, knapa kasut mummy tak mcm kasut kita dua
Daddy : mummy x dak kasut mcm kita la sya
Nureen : kakak sya beli la kat mummy satu...
Ellesya : ok, nanti kakak sya beli kat mummy k

amboi... posing ellesya tue yg tak tahan


apa punya posing daaaaa....

masa nak balik singgah beli air kejap
ellesya dengan ramahnya masuk famous amos ni
dok g sembang ngan cashier
pastu cmfrm la request nk choc

seisi memilih choc mana dia nak
amboi3x.... bahagianya dia


nureen pon nk interprem gak wit little chef emir
tp skali gambo blurr plak
snap byk kali pon tetap tak sharp huhu

ellesya pon tompang la bila nmpk nureen asyik dok bergambo ngan emir

nureen masih bercuti
myb ari ni kami ada disekitar shah alam

Comments

NEKCIK said…
comeinya ellesya dan emir....melaram ye
Zie said…
Cantik kasut elisya.. ank2 i tgok pun kata nak sama cam elisya.. huk huk
KhaiRin : anies said…
mesti pilih kaler pink / purple ya ellesya?
fieda said…
amboi..pandai elly ni..
eB said…
comel nyer kst elly tuh. suker3 :)
Anum said…
happy family
eima said…
elesya cam fahim suka kedai kasut tp fahims uka croc ..yg lain die tsk suka .... panas katanya .....hrrmmm mak kopak slalu ....klu tak bgtau awal2 mama tak de duit mmg die nk beli
wantie said…
shomey ar kashut dia. pas ni kena la beli 2 pasang. cepat jalan emir, nanti leh pakai kasut mcm kak elly
kasihredha said…
semalam pun akak ke Jco :-)
ala comelnya baby
|| NaFiRaa || said…
bahagianye elly.. masuk kedai pilih je yer..

geram nye tengok emir tu.. semangatnye~
izz iizza said…
ellisya dpt kasut baru..happy jer dia yer..;)
nice kasut baru ellesya....ada saiz baby x ...
el said…
kuat betul korang mkn
tp melidi jek
yg beso en nasir
hahahaha
watyz said…
amboi.. kasut abru nmpk... hehehhe
nanakimie said…
hee.comel kasut ellesya:) sesuai dgn dia yg comel^-^

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017