Friday, July 20, 2012

malam terakhir

ASSALAMUALAIKUM

eB ajak kami bermlm diumah dia ja
rasanya tak kot, sbb kami plan samada nk terjah bukit antarabangsa umah adik nureen @ umah member kami kat klang ja
so bila jam dh dekat pkl 11mlm, yg paling dekat sure la klang kan
so kami terus jerr belok ke port klang
dlm 10minit je dh smpi 

Daddy : sya, sat g sya dpt kwn, nama dia 'putri zara'
Ellesya : sya 'princess' (dengan nada penuh yakin)
Nureen & daddy : hahha.... (ttp ellesya no1 k)

zara 1thn 2bulan suka sgt bila nmpk emir
siap kizz2 lagi
emir pon bagai pandai menyembang

zara pon x kurang bambam jugak kan...
comel

tgk... zara mcm geram, dicubitnya betis emir
hehehhe gelak jer emir mlm tue

bagai dh boleh duduk
tgk dh senget nk terbalik pon

amy ribakan emir x der plak zara nk jeles2
kalu ellesya dulu b4 dpt emir mana bleh nureen dukung bb lain
jeles amat tau

wat mcm umah sendiri yerr
pantang nmpk mainan, wat muka x malu zara blum ajak main dia dah geledah dlu hehehe

x kan zara nk tgk je kan..
main sama2 la :)


12 comments:

Anum said...

cutenya budak2

eB said...

hik3... smngt zara... cute ...
tp yg plg comei musti la emir kan?... x leh klh punyer... ;p

Mamamya said...

semuanya cute2 belaka... :) suka tgk..

sapa x geram tgk emir...betis n peha ketak2 gitu..

Nens Collection said...

bam..bam yg comel...geramnyerr..rs nk geget 2 2 skali..hehe

Qhaifa Nur said...

seronok dapat kawan baru....
comel2 mereka semua.......

Zie said...

alahai tak jeles ker? pandai dia, emm bambam jugak emir ni, hehehe, sama2 kita dapat anak yg bambam thun ni..

KhaiRin : anies said...

nk geget jer 2x ni!!
eh, da mlm pon still nk main jg ke? ;-)

wantie said...

elly ni pi tang mana pun dia pandai sesuaikan diri noh... baguih la kalau lagu tu.

KhaiRin : anies said...

p/s my lovely nureen,
thaaaaaaaaaannnnnnnkkkkkkkk qqqqqqqqq sooooooooo muuuuuccccchhhhh 4 FM tu!!!!
tekezut den! can i consider it as my pre birthday prezzie? btw tqvm tqvm tqvm!!

|| NaFiRaa || said...

alahaiii.. gebunye anak dara dia.. geram lah plak tang pipi tuh.. emir plak geram tang peha tuh.. kalo dapat peluk nih.. mesti best..hehehehe..

sonoknye dapat berjalan cam nih.. zura pon teringin nak gi bercuti cam nih.. pastu singgah2 kat rumah geng2 blogger.. meriah jek kan~ next time turun shah alam jangan serik inform zura k.. insyaAllah... kalo tak de pape hal zura mesti joint..:)

Gieyana said...

sweet dorang...:-)

izz iizza said...

banyaknya mainan..cumil jer zara tu..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011