Posts

Showing posts from September, 2011

celebrate akhir syawal - penuhi hasrat ellesya

Image
SALAM....
kebetulan hari rabu malam lepas adalah malam terakhir kita dibulan syawal dan kebetulan jugak kami nk tunaikan hasrat ellesya so sekali gus kami declare sebagai menyambut akhir syawal ;) ALHAMDULILLAH....
hasrat ellesya lagi kan bukan mummy & daddy dia teringin ker??? hehheeh mmg ellesya ada request masa bln puasa lepas tapi kami x bawak pon p so dah mlm tue wayang crita cartoon x dak kami mkn2 la kat queensbay ni
jom layan.. gambo yg dh d edit hampir 50kpg ni

khusyuk pilih menu


lama tol.. mcm nk order byk jerr??? nureen stuju jerr...


hhmmm.... dah mengeluh ker?? nak mkn apa ni??



dah kecur air liur nih.. baru tgk menu..


ok dah siap... kami order......... tungguu............ sementara menunggu menu harus la kan ellesya ni berposing2 dlu.. jgn bosan yerr







dah penat posing mula nk memanjat.. kena la marah ;p eh lupa nk bg tau kat mana kami dinner rabu lepas kat cini...........